23948sdkhjf

Derfor er massage godt for dit helbred

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Trænger du også til en god omgang massage til tider? Det gør vi vist alle en gang imellem. Dog er det ikke kun velvære, man kan få ud af en god omgang massage.

Udføres dette af en professionel, så har massage faktisk en masse gavnlige effekter for både krop og sind. Din blodcirkulation forbedres, din hovedpine mindskes, og du kan endelig komme dine smerter i kroppen til livs. Læs med her og find ud af, hvordan du finder en professionel massør nær dig på et minut med Health24.

Du bliver helt generelt sundere med massage
Vi kender vist alle følelsen af at blive masseret godt igennem. Det er så rar en følelse, men massage er faktisk ikke kun godt for dine ømme muskler. Massage har en række gavnlige effekter på både krop og sind. Dog kræver det, at det er en professionel, som masserer dig. Find massør og andre behandlere på Health24 på et minut. Her er det let at få et overblik over hvilke massører og en masse andre behandlere, som kan findes nær dig. Med professionel massage får du også en bedre blodkredsløb, hvilket faktisk kan hjælpe til, at du er bedre til at holde varmen, og at du er bedre til at koncentrere dig. Når dit blodomløb ikke virker optimalt, kan man nemlig hurtigt miste koncentrationen, og man kan også nemt komme til at fryse.  Med massage stimuleres din blodcirkulation, og når man har en optimal blodcirkulation, er kroppen bedre til at transportere næringsstoffer rundt i kroppen, og den er også bedre til at skille sig af med diverse affaldsstoffer i kroppen.

Har du ofte hovedpine?
Hovedpine skyldes ofte muskelspændinger, og det kan gøre rigtigt ondt og faktisk være en byrde i din hverdag. Hvis du døjer med hovedpine og måske endda med migræne, så ved du, hvor meget det kan fylde i din hverdag. Man fungerer bare ikke ordentligt på dage, hvor man har hovedpine, og nogle gange bliver man sågar nødt til at melde sig syg på arbejde på grund af hovedpine. Heldigvis kan massage hjælpe dig med at komme smerterne til livs. Med massage øges blodkredsløbet, og det kan derfor også være med til at øge blodtilførslen til din hjerne. På denne måde kan det hjælpe dig af med den smertende hovedpine. 

Kom endelig dine smerter til livs
Hvis du lever et aktivt liv, så har du helt sikkert prøvet at have ondt et sted. Det kan være ømme muskler efter træning, eller måske er overanstrengelse i kroppen. Hvis man får regelmæssig massage, så kan det hjælpe på disse smerter i kroppen. Med massage kan man løsne op i de stive muskler. Dette er især effektivt, når det kommer til benmusklerne. Når musklerne bliver masseret godt igennem efter en træning, så kan dette sænke inflammation i musklerne. Dette gør, at musklerne ikke bliver lige så ømme, og dermed slipper du for at skulle være fuldstændig smadret efter omgang hård bentræning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.047