23948sdkhjf

Gratis webinarer hos Komponent

| Medlemsnyhed | Indrykket af Komponent – Kommunernes Udviklingscenter

Vi er vært for en række nye webinarer, som du kvit og frit kan deltage i fra hjemmekontoret. Deltag f.eks. i webinaret Virtuel procesledelse og bliv skarp på mødefacillitering og mødekultur online.

Fem gratis webinarer hos Komponent

# Webinar – Få succes med dit forandringsprojekt
Du har ansvaret for, at dit forandringsprojekt lykkes – men hvad skal du gøre for at få succes? Bliv introduceret til fire nøglebegreber samt oplev et konkret redskab blive afprøvet live.

Læs mere og tilmeld dig her

#Webinar: Virtuel procesledelse
Tag med på dette webinar, hvor vi sætter spot på god mødefacilitering og effektiv mødekultur. På webinaret vil vores erfarne underviser John Møldrup fra Den Offentlige Proceslederuddannelse præsentere en række relevante teoretiske pointer om digital procesledelse og vise, hvordan digital procesledelse spiller sammen med nogle af grundbegreberne fra Den Offentlige Proceslederuddannelse.

Læs mere og tilmeld dig her

#Webinar – værdiskabelse i offentlige projekter
Skaber et projekt værdi, bliver det en succes, men hvordan forstås værdi i organisationer? På webinaret tages der udgangspunkt i Mikkel Kaels nye bog, hvor han belyser det offentlige projekts kontekstuelle forhold, hvor der eksisterer mange forskellige værdinormer, som ser meget forskelligt på projektets værdiskabelse.

Læs mere og tilmeld dig her

#Webinar om ”Mediation – en dialogbaseret tilgang til arbejdslivets og hverdagens konflikter”
En positiv kultur på den offentlige arbejdsplads kan aflæses direkte i medarbejdernes og ledernes engagement. I sidste ende kan det aflæses i brugere, borgeres, patienter og pårørendes oplevelse af den leverede oplevelse og service. Men hvordan fremmer vi denne kultur, og hvordan kan vi som medarbejdere og ledere konkret arbejde med det? Deltag på dette webinar og stift bekendtskab med mediation som konflikthåndteringsværktøj. Flere kommuner og offentlige institutioner har med succes vend en fastlåst konflikt og tilstand til noget god og konstruktivt.

Læs mere og tilmeld dig her

# Webinar – Det stærke arbejdsfællesskab omkring projektet
Sæt fokus på arbejdsfællesskaberne omkring projekter, og bliv klar på din rolle som projektleder. Hvad skal du have øje for? Og hvordan kan du bidrage til at styrke arbejdsfællesskabet omkring projektet, og dermed øge kvaliteten i jeres opgaveløsning. Dette er noget af det vi sætter fokus på i dette webinar.

Læs mere og tilmeld dig her

#Webinar om projektkoordinatorernes tre vigtigste redskaber
Lær de tre vigtigste projektredskaber og øg din succesrate markant som projektkoordinator, tovholder eller praktisk projekt-blæksprutte: interessentanalysen, risikoanalysen og kommunikationsplanen.

Læs mere og tilmeld dig her

 Vi glæder os til at se dig til et eller flere af vores webinarer. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Komponent – Kommunernes Udviklingscenter

Hedeager 5, 1.
8200 Aarhus N
Danmark
Komponent – Kommunernes Udviklingscenter

Send til en kollega

0.063