23948sdkhjf

Altro opgraderer populære produktserier

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

med nye designs og nuancer

Altro tilfører nye designs til produktserierne Altro OrchestraTM, Altro OperettaTM og Altro SerenadeTM.

For at afspejle markedets aktuelle trends og tendenser er designudviklingen sket i tæt samarbejde med kunder og frontløbere i branchen.

Siden lanceringen i 2017 har gulvproducenten Altros produktserier Altro SerenadeTM, Altro OrchestraTM og Altro OperettaTM kunnet opleves på alverdens hospitaler, plejecentre, skoler, studieboliger og kontorer.

Alt sammen steder, der har det til fælles, at brugernes trivsel er en altoverskyggende faktor.

De tre produkttyper i denne kollektion fungerer i den bedst mulige symfoni:

De leverer komfort under fødderne og er udsmykket med forskellige nuancer og designs.

Hvad enten du ønsker at skabe kontraster eller kombinere løsninger, får bygningen gavn af et mangefacetteret design.  

"Danmark har altid sat standarden i Europa såvel som resten af verden, hvad angår arkitektoniske tendenser.

Med vores nye serie tilbyder vi designs, der er i tråd med markedets nyeste trends og samtidig bevarer alle de gængse fordele, som Altros gulve er kendt for", forklarer Michael Persson, der er nordisk salgschef hos Altro. 

Ensartet førsteklasses design til fællesområder
For at skabe flere elegante modeller, der blandt andet omfatter imiteret træ, har Altro indarbejdet en lang række nye nuancer i kollektionen.

Hver model leverer forskellige niveauer af lydabsorbering, der er tilpasset det enkelte projekts specifikke behov.

Den mest akustiske variant er Altro SerenadeTM, som sikrer en lydabsorbering på 19 dB samt komfort takket være sine 3,9 mm. Dette gør løsningen ideel til områder som f.eks. klasselokaler, hotelværelser, kontorer eller plejecentre. 

Altro OrchestraTM leverer lydabsorbering på 15 dB. Løsningen er 2,85 mm tyk og anbefales til områder som f.eks. gymnasier og universiteter, korridorer og fællesområder på hoteller samt studieboliger.

Endelig kan Altro OperettaTM med sine 4 dB og 2 mm installeres i f.eks. korridorer eller på hyppigt brugte områder i centre, hoteller og boliger.

Opdeles farvepaletten, kan de 3 modeller kombineres med udgangspunkt i den ydeevne, der kræves for hver enkelt farve-zone. Det udtryk, der præger Altro Cantata, er desuden blevet indarbejdet for at tilføre yderligere konsistens og fleksibilitet til kollektionens designmuligheder. Takket være et identisk finish kan de tre opdaterede modeller således kombineres med Altro Cantata.

I Bauhaus’ ånd: Funktionalitet, æstetik og loyalitet mod materialerne

Altro-produkternes design udspringer af ånden fra Bauhaus-skolens arkitektur, der udgør epicentret for den modernistiske kunstnerbevægelse i Tyskland.

Med udgangspunkt i den avantgardistiske idé om at sætte spørgsmålstegn ved de traditionelle tænkemåder, betragter vi æstetik og funktionalitet som parametre af lige stor betydning.

På den måde opfylder Altros gulve de tekniske og brugsmæssige krav, lige så vel som de dekorative.

Altro gør det lettere at designe områder, der bibeholder et flot udtryk på langt sigt.

Vores løsning har været at skabe en række nuancer, der er inspireret af naturen.

Hertil har vi udviklet designs, der indkapsler elegancen ved tæpper, sten, træ eller fliser, dog uden disse overfladers typiske hygiejneproblemer.

David Brailsford, der er ny Product Introduction Manager i Altros designteam, forklarer: 

"I forhold til opdateringen af farvepaletten så illustrerede den feedback, som vi modtog i løbet af processen, at naturbaserede toner både virker hyggelige og afslappende, samtidig med at de formår at tilføre et luksuriøst præg samt en række gavnlige effekter:

Vi tror på at biofili, dvs. den medfødte samhørighed, som vi føler over for naturen, har en positiv indvirkning på os, og kan hjælpe os med at overkomme enhver form for modstand."

På baggrund af dette har Altro udviklet farvetoner inspireret af vand, sten, plantevækst og vejrlig.

Tonerne omfatter en ny palette af grønne, blå, grå og terracotta-nuancer – afstemt og perfektioneret med udgangspunkt i udtalelser fra kunder og samarbejdspartnere.

Som et andet essentielt omdrejningspunkt praktiserede Bauhaus-tilgangen loyalitet over for materialerne.

Det betyder, at de skulle anvendes på den mest hensigtsmæssige og ærlige måde.

Vigtigst af alt måtte deres natur ikke ændres. På baggrund af denne præmis ønsker Altro at være tro mod vinyl og undgå, at materialet ligner noget, det ikke er.

Det forklarer David Brailsford:

”Vi arbejder på at minimere forskellene mellem vinyl og materialer som f.eks. tæpper.

Vi reflekterer således over, hvad der tiltaler os ved et tæppe.

Det har et varmt, tekstureret udseende, det er hyggeligt og begrænser sig ikke til en enkelt nuance.

Derfor vælger vi et design, der minder om tæppestof, og anvender to farvenuancer i forskellige lag for at tilføre udseendet tekstur og dybde. Sammenholdt med den særlige kvalitet, som mønstereffekten tilfører, er det endelige udtryk karakteriseret ved et broget matrix-look.

Resultatet er en vævsagtig mønstereffekt med et anderledes islæt".

Resistens og enkelt vedligehold

Med en høj modstandsdygtighed over for indtryksmærker forbliver de tre modeller intakte trods de sædvanlige bevægelser, der stammer fra møbler o.a. udstyr.

De tre modeller er redesignet for at lette rengøringsprocessen samt minimere ophobning af snavs.

Om Altro
Altro har været førende inden for innovation i 100 år.

I tæt samarbejde med arkitekter, slutbrugere, ingeniører, designere og entreprenører verden over hjælper Altros indsigt og ekspertise i dag virksomheden til at forvandle hverdagens rum til miljøer, der kan forbedre trivsel og velvære for enhver, som benytter dem.

Ved konstant at dreje kreativ tænkning over i praktiske løsninger til den virkelige verden – løsninger, som opretholder de højeste standarder for sikkerhed og holdbarhed – er Altro blevet synonym med kvalitet.

Det er en menneske-centreret tilgang, hvor vi bruger design til at møde de krav, som tilværelsen i det 21. århundrede stiller.

Med kontorer tværs over Europa, Nord- og Sydamerika, Asien og Mellemøsten vedbliver vi at forpligte os på at udvikle løsninger, der formår at holde i det lange tidsperspektiv.

Designed for possibilities. Made for people. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

Altro Nordic AB
Box 9055
Flintyxegatan 4
200 39 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Billeder & videoer

Altro har indarbejdet en lang række nye nuancer i sin populære kollektionAltro har indarbejdet en lang række nye nuancer i sin populære kollektion

Send til en kollega

0.063