23948sdkhjf

Hvordan kan du styrke forretningen med hygiejnisk design?

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Det og andre spørgsmål er omdrejningspunkterne på to gratis online arrangementer, vi holder i maj, Der er tale om et webinar og en online temadag.

WEBINAR | 20. MAJ 2021
Den 20. maj holder vi et webinar under overskriften Hygiejnisk design styrker forretningen. Webinaret fokuserer på forholdet mellem gode forretningsprocesser som kundebehov, juridiske og tredjeparts benchmarkingskrav, hygiejnisk design og risikovurdering, og hvordan det samspil kan styrke forretningen.

Webinaret afholdes på engelsk og du kan tilmelde dig på vores hjemmeside.

ONLINE TEMADAG | 26. MAJ 2021
På denne online temadag skal vi skal nørde optimeret rengøring og du kan bl.a. høre mere et nyt kompetencecenter, der skal hjælpe virksomheder i hele værdikæden med at opretholde et højt niveau af hygiejne, sundhed og produktsikkerhed i forbindelse med omstilling til en mere bæredygtig produktion.

En vigtig del af kompetencecenteret er den tværfaglige vidensdeling. Derfor er der oprettet en netværksgruppe, hvor der 2 gange årligt afholdes temadag/netværksgruppemøde. Dette er det første arrangement i dette regi. Temadagen afholdes i samarbejde med IDA.

Læs mere og tilmeld dig på vores hjemmeside.

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.063