23948sdkhjf

Sådan sørger du for at give husets tag fornyet liv

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Tagkonstruktioner bliver bygget med henblik på at holde i rigtig mange år, men for, at et tag kan holde længe, skal der sørges for rensning og vedligeholdelse af det.

En tagkonstruktion kan nemlig ikke bare passe sig selv, og lade taget blive skyllet af regnen en gang imellem, det kræver simpelthen en mere omfattende behandling.

Denne artikel vil gennemgå, hvordan husets tag kan behandles og renses, så det kan leve længere og det dermed ikke skal skiftes ud.

En tagrensning mod skidt og gamle blade
Almindelig regnvand kan ikke sørge for, at husets tag er renset og pænt, her skal der uddannet fagpersonale, samt deres specialudstyr, til for, at kunne behandle taget med en rensning. Det er især vigtigt at få renset taget fordi der kan samles gamle blade og mos på taget, som kan forårsage fugtskader og forrådnelse.

Alger på taget kan også forårsage forrådnelse, og får du foretaget en tagrensning, kan man samtidig se, om der også er behov for at få taget behandlet mod alger.

Sørg for at forhindre mos og fugt med algebehandlinger
En algebehandling kræver normalvis flere omgange, før algerne overgiver sig helt og aldeles. Algerne påbegynder med det samme en nedbrydningsproces af den overflade, det har sat sig på, og derfor bør der minimum foretages en behandling mod alger én gang årligt.

Når alger sætter sig på en overflade, hvad end det er på taget, fliserne eller facaden, danner de meget hurtigt mos. Tagplader eller facader med mos, er især udsat for fugtskader, fordi mossen holder rigtig godt på fugt, og derfor er det meget vigtigt at få algebehandlet dit hus. 

Maling der øger husets værdi
Et flot æstetisk udtryk på ens hus, kan gøre en verden til forskel for prisen. Husets værdi øges uden tvivl, når taget eller facaden er flot og velbevaret, og det kan tagrens, algebehandling og tagmaling hjælpe med. 

Book en algebehandling i Skagen, Frederikshavn, Aalborg og omegn, så tagets levetid kan forlænges, og undgå at blive nedbrudt af algerne - giv dit hus en højere værdi, og dit tag fornyet liv.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.064