23948sdkhjf

Aktivering af borgere i Covid-19 isolation - Bestil en DEMO

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aktiv Interaktiv ApS

Situationen med Covid-19 trækker ud og mange borgere er stadig mere eller mindre isolerede i deres plejecentre og boliger. En interaktiv projekter til bord og gulv kan give adspredelse, bevægelse og samvær.

Borgerne har begrænsede muligheder for besøg af pårørende eller deltagelse i fælles aktiviteter i huset eller udflugter ud af huset. Der er således behov for stimulation på andre måder.

Med en OmiVista Mobii interaktiv projektor er det muligt at lave både kognitiv og motorisk stimulation, på henholdsvis bord og gulv, for den enkelte borger. Man kan have Mobii stående i fællesarealer, men den kan også køres ind i lejligheden til de borgere, der er skærmet til at blive i egen bolig. Herved kan man udover vedligeholdelse og træning af kognition og motorik også skabe adspredelse i hverdagen, formindske uro, rastløshed og begrænse angst, fordi de normale rammer for beskæftigelse og samvær er begrænset.

Bestil en demonstration – Hvis I har mulighed for at få besøg udefra, kommer vi gerne og viser Jer hvilke muligheder der er med Mobii´en. Det kan gøres med den anbefalede afstand. kontakt os på 86352211 eller skriv på info@aktivinteraktiv.dk

På videoen til højre for artiklen, kan I se enkelte eksempler på, hvordan man kan arbejde med de interaktive beskæftigelsesmuligheder, både i forhold til generel kognitiv og motorisk stimulation og som særlig kognitiv stimulation for demente (eksempler fra vores CST projekt). For flere og længere videoer vedr. aktivitetsmuligheder, se da forsiden på vores hjemmeside aktivinteraktiv.dk eller på facebook.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aktiv Interaktiv ApS

Knebel Bygade 38
8420 Knebel
Danmark
Aktiv Interaktiv ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078