23948sdkhjf

Online workshop: Metrologi og storskala brintproduktion

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

På denne online workshop får du ny teknisk indsigt og input fra domæneeksperter, der er involveret i udviklingen af Power-to-X.

Power-to-X er en væsentlig del af den grønne omstilling i den danske energisektor. I årtier har den danske vindmølleindustri vist en evne til at være førende i udviklingen af teknologi. Power-to-X skal være med til at udbygge denne førsteplads med nye værdikæder fra produktion af grøn el og helt frem til forbrugerene.

Nøgleelementer i disse værdikæder er brintproduktion i stor skala, udvikling af Power-to-X-infrastrukturen og den nødvendige knowhow, der skal til for at drive infrastrukturen så forholdet mellem elproduktion og strømforbrug koordineres optimalt.

Elektrolyse er en veletableret teknologi, der er blevet brugt industrielt i et århundrede. Hvilke roller spiller metrologi og instrumentering i opskaleringen af elektrolyse til sikker og omkostningseffektiv produktion af grøn brint? Er der sammenhæng mellem de tilgængelige laboratoriefaciliteter og de behov, industrien har? Opskalering sætter mere fokus på custody transfer, afregningsmålinger og behov for uafhængig tredjepartskontrol af instrumentering.

SE PROGRAMMET OG TILMELD DIG HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.062