23948sdkhjf

Webinar: Interaktiv balance- og koordinationstræning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Er du nysgerrig på, hvordan du kan gøre balance- og koordinationstræningen interaktiv og motiverende? Den 15. juni 2021 stiller CareNet Digital skarp på en velfærdsteknologi til træning af balance og koordination.

Det er afgørende at have de rigtige redskaber til rådighed, når man beskæftiger sig med genoptræning og vedligeholdelsestræning. Det gælder både i kommuner, regioner, hospitaler og specialinstitutioner.

INNOVAID har udviklet den velfærdsteknologiske løsning TREAX-Pads, som er et innovativt træningssystem til træning og bevægelse. TREAX-Pads indeholder forskellige øvelser til træning af balance, reaktionshastighed og koordination. Teknologien er udviklet, så den er let at anvende for både terapeuter og brugere.

Tilmeld dig her.

Erfarings- og videndeling om praksiseksempler og brugercases

Til dette webinar kan du forvente en faglig og inspirerende time i fællesskab med Martin Hjort, stifter og direktør i INNOVAID, som vil introducere dig til de interaktive TREAX-pads, som blandt andet bruges til træning af balance og koordination inden for det neurologiske segment samt genoptræning efter operation.

Webinaret til tage udgangspunkt i praktiske eksempler på forskellige funktioner og øvelser, som man kan lave med TREAX Pads’én. Ligeledes vil Martin Hjort præsentere cases, hvor TREAX Pads’ene anvendes i dag.

Tilmeld dig her.

Se inspirationsvideo med Innovaid og TREAX-pads her

Bliv klogere på TREAX Pads'ene i denne inspirationsvideo, hvor Martin Hjort demonstrere forskellige træningsprogrammer. Se videoen her.

Webinaret afholdes på Teams.

Deltagelse er gratis, og webinaret er åbent for alle - så tag gerne dine kollegaer i hånden.

Tilmeldingsfrist: 15. juni 2021.

Videomateriale er udviklet i samarbejde med CareNet-medlem Mapia.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Danmark
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Send til en kollega

0.063