23948sdkhjf

Har du styr på din fødevarebeklædning?

| Medlemsnyhed | Indrykket af De Forenede Dampvaskerier A/S

Med afsæt i branchestandarderne for fødevareindustrien giver DFD dig en totalløsning, der sikrer dig høj sporbarhed og dokumentation på alle artikler. Det er med til at højne sikkerheden i din produktion.

Gennem branchespecifik rådgivning kan vores eksperter inden for fødevarebeklædning sikre dig løsninger, som er tilpasset din forretning. Uanset om du har en lille start-up-virksomhed eller en stor produktion med flerholdsskift, har vi en løsning til dig. Udgangspunktet vil altid være dit behov, og vi understøtter alle grene af fødevareindustrien.

Hygiejnecertificerede løsninger til fødevareindustrien
Processerne på DFD’s hygiejnecertificerede vaskeri er din garanti for, at alle hygiejnekrav bliver opfyldt. Fødevarebranchens standarder er også vores. Vi har implementeret både ISO 22000 og ISO 9001 i vores organisation, og gennem løbende kontrol, høj sporbarhed og dokumentation gør vi det nemmere for dig at opretholde en høj fødevaresikkerhed.

Du får HACCP-beklædning, hårnet, sko og anden relevant beklædning i en totalløsning, der også tager højde for en hygiejnisk udlevering og aflevering.

Se, hvad du får med i en totalløsning på beklædning fra DFD her.

Elektronisk udlevering af beklædning via DFD Trace
Til effektiv udlevering af beklædning tilbyder vi DFD Trace, som gennem chippen i hvert enkelt stykke beklædning, bidrager til effektiv udlevering og track & trace på alle artiklerne i beholdningen. Det giver dig et komplet overblik og total gennemsigtighed, som muliggør løbende optimering af løsningen ud fra dit reelle forbrug.

Det er muligt at placere både udleverings- og afleveringssystemer flere steder, hvis der er mange medarbejdere, som møder ind i samme tidsrum. Læs mere om fordelene ved DFD Trace her.    

Medlemsnyhed

Indrykket af
De Forenede Dampvaskerier A/S

Kongebakken 1
2765 Sørum
Danmark
De Forenede Dampvaskerier A/S

Send til en kollega

0.062