23948sdkhjf

Krypteret mailløsning til enhver virksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Psychcon A/S

Aldrig har en sikker og krypteret mailløsning været vigtigere. Med PsychCons mailløsning er du sikker på at ingen uvedkommende læser med i dine mailkorrespondancer.

Aldrig før har vi kommunikeret så meget over mail, som vi gør i dag. Det vil også sige, at flere informationer end nogensinde før sendes via mail. Men med en normal mailløsning er det ikke uden risiko, at dele følsomme oplysninger over mail.

Forhåbentligt er der ingen der kigger med i dine mailkorrespondancer. Men på en standard mailløsning, uden nogen særligt store sikkerhedsforanstaltninger, kan det ikke udelukkes at uvedkommende læser med.

Derfor bør du skifte til et krypteret mailsystem som PsychCons. Med vores mailsystem får du en mail med sikkerheden iorden. Men ikke nok med det, så kan du også sende krypterede mails. En krypteret mail er en mail i en ”brudsikker boks” som du styrer adgangen til.

Send trygt følsomme oplysninger med vores krypterede mailløsning

Når du benytter PsychCons mailløsning, kan du trygt sende diverse følsomme informationer via mail. Så længe du blot anvender den krypterede mail.

Vores mailløsning er, trods vores navn, for alle typer og størrelser af virksomheder. Så hvad end du har en lægepraksis, er butiksejer, har en enkeltmandsvirksomhed eller direktør for et stort advokatfirma – Så kan du med fordel benytte dig af vores sikre mailløsning.

Du har, med vores mailløsning, mulighed for at få tilpasset din mail til dit domæne. Har du ikke et domæne er vi gerne behjælpelig med at finde et passende domænenavn til din virksomhed.

Har du spørgsmål eller brug for at komme i kontakt med os, må du gerne skrive til  os på vores e-mail: support@psychcon.eu


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Psychcon A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
Psychcon A/S

Send til en kollega

0.094