23948sdkhjf

Ny gulvserie giver optimal designfrihed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Med Altros nye gulvserie kan du skræddersy rummet og tilføre dit personlige touch helt ned til mindste detalje. Altro Orchestra™ Custom lader kreativiteten få frit spil og kræver samtidig ingen materialetekniske kompromisser.

Designløsninger, der formår at transformere omgivelserne, skabe sanseoplevelser og muliggøre personlige stilvalg, er i høj kurs. Derfor lancerer gulvproducenten Altro nu en ny produktserie, som giver arkitekten såvel som slutbrugeren mulighed for at skræddersy gulvet, så det passer til ethvert miljø og understøtter forskellige former for indretningskoncepter. Med Altro Orchestra Custom kan du vælge et gulvdesign fra producentens egen kollektion, lige fra geometriske former og finurlige mønstre til naturelementer såsom grønt græs og hvidt sand. Løsningen gør det også muligt at anvende særligt udvalgte motiver, der understøtter omgivelsernes udtryk.

Sæt dit særpræg på rummet

- Med Altro Orchestra Custom får du et gulv med specialudviklede mønstre, der tilfører rummet et helt særligt præg. Hvad enten du skal indrette en fodboldklub og ønsker et gulv, der ligner en græsplæne, eller en surfklub, hvor brugerne får fornemmelsen af at gå på vandet, så er løsningen inden for rækkevidde. Du kan enten tage udgangspunkt i dit eget billede, eller du kan håndplukke et print fra vores katalog. Du har med andre ord rigtig gode muligheder for at give gulvet et personligt touch og lade det skille sig ud på sin egen måde. 

Sådan lyder det fra Michael Persson, der er nordisk salgschef hos Altro. Han fortsætter:

- Samtidig får du stadig gavn af de samme tekniske egenskaber, som normalt kan forventes af vores løsninger, såsom høj holdbarhed, slidstyrke, hygiejnefordele og nem vedligeholdelse. Og på lige fod med det oprindelige produkt, Altro Orchestra, får du en akustisk dæmpning på 15 dB samt en tykkelse på 2,85 mm, hvilket giver høj komfort og solid modstandsdygtighed over for aftryksmærker.

Kun fantasien sætter grænser

 Den nye gulvserie gør det muligt at integrere et særpræget look og dermed skabe nye rammer for menneskers boliger, arbejdsliv eller generelle færden.

- Mulighederne er så godt som uendelige, uanset hvilket område, du skal indrette. Faktisk er det nærmest bare fantasien, der sætter grænser. Vi har valgt at udvide vores portefølje med Altro Orchestra Custom, fordi vi gerne vil understøtte enhver ambition om at skabe et gulvareal, der virkelig skiller sig ud. Det giver vores specialdesignede løsninger nu mulighed for, konkluderer Michael Persson.

Har du brug for et skræddersyet design, skal du kontakte Altros kundeservice og indsende dine designfiler. Det giver den størst mulige sikkerhed for, at gulvene passer perfekt til dit projekt og dets overflader. Før gulvet udføres, modtager du digital dokumentation via e-mail, som skal godkendes på forhånd.

 Om Altro
Altro har været førende inden for innovation i 100 år. I tæt samarbejde med arkitekter, slutbrugere, ingeniører, designere og entreprenører verden over hjælper Altros indsigt og ekspertise i dag virksomheden til at forvandle hverdagens rum til miljøer, der kan forbedre trivsel og velvære for enhver, som benytter dem.

Ved konstant at dreje kreativ tænkning over i praktiske løsninger til den virkelige verden – løsninger, som opretholder de højeste standarder for sikkerhed og holdbarhed – er Altro blevet synonym med kvalitet. Det er en menneske-centreret tilgang, hvor vi bruger design til at møde de krav, som tilværelsen i det 21. århundrede stiller.

Med kontorer tværs over Europa, Nord- og Sydamerika, Asien og Mellemøsten vedbliver vi at forpligte os på at udvikle løsninger, der formår at holde i det lange tidsperspektiv. Designed for possibilities. Made for people.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

Altro Nordic AB
Box 9055
Flintyxegatan 4
200 39 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Send til en kollega

0.078