23948sdkhjf

Hurtig proces løste problem på et plejehjem i Sverige

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adapteo

Efter en hurtig arbejdsproces sammen med vores kollegaer hos Adapteo Sverige, har Laholms kommune nu 40 nye plejesteder til rådighed.

Dette var i høj grad nødvendigt, da man vurderede, at det ikke var rentabelt at renovere det gamle plejehjem i Våxtorp. Nu har man en sikker løsning, mens man venter på et nyt, permanent plejehjem.

Det gamle plejehjem i Våxtorp var nedslidt. Det viste både beredskabets inspektion og den gennemgang, som kommunen selv havde lavet. Men at bygge en ny permanent bolig er en lang proces, der kræver både tid og ressourcer. Personalet og beboerne havde ikke tid til at vente på en proces, der måske ville trække ud. De havde brug for nye, moderne lokaler, som de kunne bo og arbejde i.

Mens man ventede på en beslutning om en permanent bygning, var Adapteos tilpasningsdygtige bygninger den perfekte løsning. Efter der blev truffet en beslutning i slutningen af 2019, kom de første bygninger på plads ved månedsskiftet februar/marts 2020, og den 15. juni flyttede de første beboere ind.

- Vi har bygget det her projekt på rekordtid. Og det er virkelig gået godt, selvom tidsplanen blev stram til sidst. Alt er gået som planlagt; lige fra at beslutningen blev taget, til at bygningen stod klar, fortæller Frank Bylund, der er teknisk chef hos det kommunale ejendomsselskab Laholmshem.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adapteo

Greve Main 33
2670 Greve
Danmark
Adapteo

Send til en kollega

0.078