23948sdkhjf

En fleksibel løsning var ideel for Öresundskraft

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adapteo

Imens Öresundskraft renoverer sit hovedkontor, har de brug for en midlertidig kontorløsning til deres 250 ansatte samt kunder og besøgende.

Takket være skræddersyede og fleksible bygninger fra Adapteo sidder folk nu i et hyggeligt kontorlandskab, der minder meget om virksomhedens vision for det nyrenoverede kontor.

Öresundskraft er en kommune ejet virksomhed i Helsingborg, Sverige, der forsyner kommunens beboere med elektricitet, bredbånd, fjernvarme med mere. Virksomhedens hovedkontor på Bredgatan i Helsingborg trængte meget til at blive renoveret.

”Vores kontor blev bygget i 1993 efter den tids principper. Nu ønskede vi at ombygge kontoret på en måde, der fremmer en moderne, aktivitetsbaseret arbejdsdag,” siger Jesper Baaring, projektleder hos Öresundskraft.

”Öresundskrafts projektgruppe, som fik til opgave at løse lokaleproblemet under ombygningen, gik grundigt til værks. Først holdt man forskellige løsninger op mod hinanden. Skulle man leje midlertidige lokaler i byen, eller skulle man finde en anden løsning?

Valget faldt på en midlertidig, fleksibel løsning,” fortæller Jesper Baaring. ”På denne måde kunne vi fortsat bruge dele af lokalerne, og så skulle kunderne heller ikke lære en ny adresse at kende. Vi var også i stand til at skræddersy de midlertidige lokaler, så de havde den samme åbne grundplan, som vores nye kontor skal have,” fortsætter han.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adapteo

Greve Main 33
2670 Greve
Danmark
Adapteo

Send til en kollega

0.094