23948sdkhjf

Tænker I over vandforbruget, når I indkøber grøn rengøring?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Tag den grønnere vej - spar på vand og kemi.

Vi hos Vileda Professional går ind i kampen for mere bæredygtig rengøring, og dette indebærer ikke blot svanemærkninger og genbrugsklude (selvom at dette også er en stor faktor. Læs mere om dette her)
 
Vand er en af de vigtigste ressourcer vi har, og heldigvis går vandforbruget ned i Danmark, og mange industrier og virksomheder, som f.eks. Carlsberg har gjort det til en mærkesag at spare på vandet i deres produktion af varer.
 
Ud med de tunge gulvspande og spar op til 90% af jeres vandforbrug

Der går mange liter vand til traditionel gulvvask i trappeopgange og gulvarealer.
Den almindelige gulvspand med vand indeholder 10-20 Liter, og dette vand bliver udskiftet mange gange i løbet af en arbejdsdag. Det løber hurtigt op i mange liter vand hver dag.
– men hvad hvis I ikke behøvede at slæbe rundt på alle de tunge gulvspande, og bruge en masse unødigt vand?
 
Et tænkt eksempel kunne være gulvvask i en trappeopgang på 5 etager. Til dette benyttes der 10 L vand, plus kemi pr. opgang. Det betyder tunge løft, dårlig ergonomi, højt vandforbrug og mere kemi.  Alternativet til dette, vil her være 5 forfugtede mopper pr. opgang, fugtet med ca. 2 dl vand og kemi hver. Denne løsning sænker vand- og kemiforbruget med hele 90%! På denne måde vil medarbejderen kunne skifte til ny, ren moppe ved hver etage, og undgå de tunge løft, da mopperne er forfugtede, og klar til brug ved hvert skift.

Har I selv regnet efter?

På jeres arbejdsplads, kan I selv regne efter, hvad det vil betyde for jeres vandforbrug om alle spandene blev udskiftet med flere mopper. For mange som stadig opererer med de gammeldagsmoppesystemer, er der mange tusinde liter vand at spare miljøet og vandregningen for. 
Forfugtede mopper har nemlig også andre fordele som er værd at tage med, for når I ikke dypper en beskidt moppe i spanden undgår I også  at bakterier bliver overført fra en overflade, til den næste.
Se vores video ,hvor Lauritz fortæller, hvordan du forfugter klude og mopper, og hvordan du opbevarer dem, så de er klar til brug.
 
Vil du vide mere?
 
Du er altid velkommen til at læse mere inde på vores salgsside ”Kandusepointen.dk”, eller tag et kig på vores youtube kanal, hvor du finder alle vores instruktionsvideoer.

I Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring, og har i dag et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 

Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052,
eller kontakt din lokale konsulent. Se vores fulde sortiment på vileda-professional.dk

Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078