23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimer din bolig med solafskærmning i højeste kvalitet.

Solafskærmning i dit hjem har mange fordele. Det handler både om bedre indeklima og langt bedre udnyttelse af boligens uderum. Se priser i vores Sun brochure med outdoor-living produkter.

Med en markise, parasol eller pergola skaber du muligheden for unikke familie øjeblikke i den svalende skygge og på de lidt køligere og regnfulde dage, kan man stadig være ude og nyde livet på terrassen. Man kan også supplere med lys og varmelamper og dermed skabe et hyggeligt miljø og forlænge de lidt køligere aftener.

Forbedre dit indeklima og skab fornyet værdi af din bolig. Når solens stråler skinner på ruderne, opstår der en kraftig varme bag glasset, som breder sig videre ud i rummet og opvarmer det med dårligt indeklima til følge.

Med udvendig solafskærmning dannes skygge på glasset og opvarmningen stoppes. Dette er den mest effektive måde at stoppe varmetilførslen til rummet på, og dermed holde temperaturen inde i rummet nede - man skruer således ned for varmen lige som man skruer ned for sin radiator, når det bliver for
varmt.

Hvis solafskærmningen udføres med automatisk styring, så opnår man den optimale effekt. Solafskærmningen kører således automatisk ned når solen skinner og kører automatisk op når solen er væk, eller det blæser kraftigt op. Huset er således skånet for solens opvarmning hele dagen, med optimal indeklima til
følge.

Download vores brochure her ->

Outdoor-living produkter:

— AluxMarkisen

— Sun 4000 Markise

 Sun 3000 Parasol Type Fortello

— Sun 4000 Parasol Type Castello

 Sun 4000 Screen Type VS Z

— Sun 4000 Pergola Type Versuz

Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15693576
P nummer: 1000961885

Kontaktperson

Bill Torben Jensen
Direktør
+45 87207325 btj@alux.dk

Send til en kollega

0.063