23948sdkhjf

Se hvad du kan studere hos Komponent i efteråret 2021

| Medlemsnyhed | Indrykket af Komponent – Kommunernes Udviklingscenter

Overvejer du at gå i gang med en Kommunom eller Sundhedskommunom? Eller har du stadig ikke tilmeldt dig dit næste modul i efteråret? Her er en oversigt over de forløb, du kan tage i efteråret på Kommunomuddannelsen og Sundhedskommunomuddannelsen.

Du kan så vidt muligt igen møde din underviser og dine medstuderende til fysisk undervisning i Komponents lokaler. Samtidig er der mulighed for at deltage online, hvis corona eller særlige restriktioner forhindrer dig i at møde op. 
Læs mere om Hybrid-undervisning >>

For enkelte særligt fagspecifikke moduler med fremmødeundervisning er det også muligt at deltage hybridt fra resten af landet. Hvilke moduler, det gælder, fremgår af præsentationsteksten på det enkelte modul.

Kommunomuddannelsen er en kommunalfaglig videreuddannelse på akademiniveau målrettet administrative medarbejdere i kommuner og regioner, mens Sundhedskommunomuddannelsen er direkte målrettet lægesekretærer og andre administrative medarbejdere i det nære sundhedsvæsen. Uddannelserne består hver af tre obligatoriske moduler, to valgfrie moduler og et afgangsprojekt.

Læs mere om Kommunomuddannelserne >>

Se efterårets hold i din landsdel, og tjek samtidig de online muligheder

Du kan tage moduler på Kommunom og Sundhedskommunom i hele landet. Vi har samlet en oversigt over de moduler, du kan læse i nærheden af dig i efteråret 2021. Hvis du har spørgsmål til modulerne eller uddannelsen, er du velkommen til at kontakte en studievejleder.

Se, hvad du kan studere i Herlev >>

Se, hvad du kan studere i Odense >>

Se, hvad du kan studere i Næstved >>

Se, hvad du kan studere i Aarhus >>

Se, hvad du kan studere i Holstebro >>

Se, hvad du kan studere i Aalborg >>

Se, hvad du kan studere i Vejen, Esbjerg og Aabenraa >>

Se, hvad du kan studere på Bornholm >>

Se, hvad du kan studere online >>

Kontakt din studievejleder

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for sparring om dit studieforløb. Som studievejledere er vi specialister i Kommunomuddannelserne, og har samtidig erfaring med karrierevejledning.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at byde dig velkommen i efteråret 2021.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Komponent – Kommunernes Udviklingscenter

Hedeager 5, 1.
8200 Aarhus N
Danmark
Komponent – Kommunernes Udviklingscenter

Send til en kollega

0.078