23948sdkhjf

Mobil høreklinik – få hørelsen testet derhjemme

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Du har brug for en mobil høreklinik, når det kniber med hørelsen, så du vil have den testet, men af den ene eller den anden grund ikke kan komme til en høreklinik på en fast adresse.

Og uanset grunden så kan du få en mobil høreklinik hjem til dig, så du kan få lavet en høretest hjemme hos dig selv.

Det trætter ekstremt, når det kniber med hørelsen. Du anstrenger dig mere for at høre, hvad der bliver sagt. Til sidst opgiver du måske og går derved glip af mange sjove, glædelige og kærlige ord. Samtidig bliver dine omgivelser irriterede over, at de skal gentage sig selv hele tiden. Og over tid bliver du lukket mere og mere ude fra omverdenen og ind i din egen lille boble.

”Livet er for kort og for værdifuldt til at gå glip af gyldne øjeblikke” siger de hos BETTERSOUND. Og derfor har de lavet en mobil høreklinik, som kommer hjem til dig og giver dig en gratis høretest i dit hjem.

Nem, bekvem og gratis høretest
Det bliver ikke nemmere. Så du kan ikke bruge besværet med at komme ud af huset, ind til byen osv. som undskyldning for ikke at får foretaget en høretest.

Men måske er det i virkeligheden heller ikke det, der spøger. Måske er du bange for at få bekræftet, hvad du allerede godt ved – at din hørelse er blevet dårligere – og du skal have høreapparater. For det findes der flere myter om.

”De er grimme”, ”de er ubehagelige” og ”de er dyre”. Men sådan er det ikke i virkeligheden. Der er sket så meget inden for udviklingen af høreapparater. De er blevet både mindre og bedre, og de tilpasses til dine ører, så de sidder perfekt. Og så kan du jo få tilskud fra det offentlige og også fra sygeforsikringen ”Danmark”, hvis du er med i den. Klik dig ind på BETTERSOUND.DK og se høreapparat priser, som starter fra 4.200 kr. inkl. tilskud.

Book den mobile høreklinik
Og når nu det er så nemt, hvad afholder dig så fra at få taget den høretest? Nej vel?! Book en tid i en mobil høreklinik som BETTERSOUND, så kommer der et sødt og venligt audiologisk uddannet personale lige hjem til dig. Så du kan få foretaget en høretest hjemme i ro og mag.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063