23948sdkhjf

Tilmeld dig "Velfærdsteknologi anno 2021" med rabat i dag

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Den 14. september 2021 slår Danish.Care, Teknologisk Institut og CareNet dørene op til årets velfærdsteknologiske konference "Velfærdsteknologi anno 2021" i Odense Congress Center (OCC).

Til årets konference sætter vi endnu en gang velfærdsteknologi og hjælpemidler på dagsordenen. Det overordnede tema for konferencen er "Færre hænder - mere omsorg". Tilmeld dig inden den 30. juni med early bird-rabat.

Derfor skal du deltage

  • Lyt til inspirerende oplæg om 'best practice', nye tendenser og redskaber til at overvinde implementeringens udfordringer
  • Oplev state-of-the-art inden for velfærdsteknologi og hjælpemidler, når branchen udstiller deres mest innovative løsninger
  • Stil spørgsmål, del erfaring og netværk med Danmarks førende fag- og branchefolk inden for velfærdsteknologi
  • Få svar fra forskellige eksperter, når vi stiller spørgsmålene... 
    • Kan velfærdsteknologi medvirke til at sikre varme hænder, hvor der er mest brug for dem i fremtidens nære sundhedsvæsen?
    • Hvordan uddanner vi fremtidens sundhedsprofessionelle i brugen af velfærdsteknologi og hjælpemidler?
    • Hvordan ser fremtiden ud for velfærdsteknologi i kommunerne - ikke mindst på bagkant af COVID-19-pandemien og en ny, sundhedsmæssig virkelighed i kommunerne?

Vi byder i forbindelse med konferencen på håndgribelig inspiration i et udstillingsområde, hvor du kan opleve virksomheder med state-of-the-art inden for både dansk og udenlandsk velfærdsteknologi og hjælpemidler.

Færre hænder - mere omsorg
Et år med corona har for mange kommuner været et tvunget springbræt til implementering af velfærdsteknologi og større anvendelse af allerede implementerede løsninger. Det viser en ny undersøgelse af kommunernes anvendelse af velfærdsteknologi i 2020.

Undersøgelsen viser også en vedvarende og let stigende erkendelse af velfærdsteknologiens nødvendighed for at kunne fastholde velfærdsniveauet i de danske kommuner. Det skyldes blandt andet den forventede mangel på varme hænder i fremtiden.

Ifølge FOA kommer vi til at mangle 40.000 medarbejdere i ældreplejen i 2028. Det er et stort problem for social- og sundhedssektoren i Danmark, som vil blive sat under et stort pres.

Uudnyttet potentiale i anvendelse af velfærdsteknologi i kommunerne
Der ligger endnu et stort og uudnyttet potentiale i kommunerne, når det kommer til anvendelse af velfærdsteknologiske løsninger som supplement til social- og sundhedsansatte. Den innovative drivkraft i Danmark er stor, og også i udlandet bliver der set mod Danmark, når spørgsmålet går på netop velfærdsteknologi.

Til at indfri potentialet er det dog nødvendigt at sætte fokus på, hvordan vi uddanner social- og sundhedsansatte i velfærdsteknologi, og hvor det giver mening at bringe velfærdsteknologien i spil.

Det er disse problemstillinger, vi vil bringe på banen til årets konference "Velfærdsteknologi anno 2021" - med journalist og forfatter Nynne Bjerre Christensen ved roret som moderator.

Læs mere om Velfærdsteknologi anno 2021 og se det foreløbige program og priser her

Direkte tilmeldingslink


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Danmark
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062