23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udstil på Health & Rehab Scandinavia 2021 16. -18. november

Vi lægger op til et brag af en messe, når vi atter samles om velfærdsteknologi og hjælpemidler til Skandinaviens førende fagmesse på området, Health & Rehab Scandinavia!

Den 16.-18. november 2021 mødes vi igen! Tusindvis af branchefolk, beslutningstagere og brugere samt aktører i social- og sundhedssektoren vil til november træde ind ad dørene til Health & Rehab Scandinavia for at opleve det nyeste og bedste inden for hjælpemidler, rehabilitering, sundheds- og velfærdsteknologi, pleje- og hospitalsudstyr samt services i branchen.

Aldrig før har fysisk tilstedeværelse og nærvær været vigtigere. Derfor er Health & Rehab for dig som virksomhed en unik mulighed for igen at mødes in-person med dine interessenter og brugere samt nye og potentielle kunder.

Book en stand til Health & Rehab Scandinavia, når flere tusinde branchefolk, beslutningstagere og brugere igen mødes om velfærdsteknologi og hjælpemidler.

Vi vil i Danish.Care som arrangør af messen gerne give dig muligheden for at vise dine produkter, løsninger og services frem. Få et indblik i messen med dette tilbageblik på 2018, hvor du kan høre udtalelserne fra udstillere samt opleve den unikke og positive stemning.

Vi skaber rammerne, så du kan styrke din kundepleje, udvide dit netværk og opsamle leads. Dertil har du under messen mulighed for at afholde seminarer og workshops.

Klik ind og læs nærmere om Fakta & Priser for at udstille. Er du allerede klar til at booke en stand, så klik her.

For yderligere information kontakt
Helle Pedersen, projektleder, tlf. 6122 5756, e-mail hp@danish.care
Mette Prip Lundegaard, projektmedarbejder, tlf. 2327 4795, e-mail mpl@danish.care

Vi glæder os til at høre fra dig, og tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om udstillingsmuligheder.

Vi ses igen til Health & Rehab Scandinavia 2021!
#HealthRehab #LetsMeetAgain

Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693222

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047