23948sdkhjf

Vaskemaskiner – hvilken skal du vælge?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Er vaskemaskinen gået i stykker, eller er du lige flyttet hjemmefra, så er du på markedet efter en ny vaskemaskine. Men hvilken skal du vælge? Har du set, hvor mange forskellige der findes? Det er jo en jungle

Men læs med herunder, og find ud af, hvad du med fordel kan overveje og kigge efter, når du skal ud at købe vaskemaskine.

I nutidens forhastede hverdag har alle brug for en vaskemaskine. En vaskemaskine er lidt af en udskrivning, men også en investering. For hvis du vælger den rigtige, der passer til dit forbrug og dine behov, kan du spare både penge og tid på den lange bane.

Specifikationerne
Du skal selvfølgelig også se på specifikationer som størrelse, energimærke, vandforbrug osv. for at få den vaskemaskine, der giver dig den billigste drift.

Fem typer af vaskemaskiner
Der findes mange forskellige mærker, der producerer vaskemaskiner. Måske har du en favorit, fordi det er det mærke, din mor og far brugte, og det mærke du også selv altid har brugt. Men måske kunne det alligevel være tiden værd at studere de forskellige typer, inden du køber.

Overordnet set findes der fem typer vaskemaskiner

Og så kan der være en kombination af de forskellige typers egenskaber. Den klassiske frontbetjente model kan f.eks. sagtens være en kombimaskine med både vask og tørring og i den dur. Hos Hvidevareshoppen.dk finder du et stort udvalg af alle typer vaskemaskiner til billige online priser.

Den traditionelle frontbetjente har stor kapacitet og kan installeres i en vaskesøjle. Til gengæld optager den meget plads, og du skal bukke dig for at fylde den og for at tage tøjet ud.

Den amerikanske topbetjente er let at få plads til, og du slipper for at bukke dig. Den har til gengæld mindre kapacitet og kan ikke installeres i en vaskesøjle.

Kombimaskinen er pladsbesparende, hvis du også har brug for en tørretumbler, og så skal du kun betale for én maskine. Men den kan oftest ikke tørre lige så store mængder, som den kan vaske, og den er ikke så energivenlig. Tørringen kan også være ringere end ved en tørretumbler.

Den app-betjente kan hjælpe dig med at tyde vaskesymbolerne i dit tøj og med at finde det rette program, som du skal bruge. Den er oftest mere kostbar end de traditionelle vaskemaskiner – endnu i hvert fald.

Automatisk påfyldning er supersmart. Du behøver ikke tænke på at komme sæbe og skyllemiddel i, hver gang du skal vaske. Til gengæld er det besværligt, hvis du gerne vil skifte mellem f.eks. uld-sæbe, sæbe til sort vask osv.

Uanset hvilken type vaskemaskine, du er på udkig efter, finder du den hos Hvidevareshoppen.dk. Hvidevareshoppen er leveringsdygtig i alle slags billige hårde hvidevarer på tilbud. Udover billige priser og masser af gode tilbud, får du ligeledes hurtig levering lige til døren.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063