23948sdkhjf

Weekendophold i Nordjylland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Weekendophold i Nordjylland er lig med naturoplevelser, det særlige nordjyske lys og den sindrige, men også lune og hyggelige lokale befolkning

Så har du brug for at trække stikket med kun dig og din partner – eller hele familien – er det en nordjysk adresse, du skal sætte GPS’en til at køre til.

Er hverdagens stress og trummerum ved at tage pusten fra dig? Og har du bare brug for at trække stikket til det hele, og få slappet sådan rigtig godt og gammeldags af?

Så skal du kaste blikket lige så langt nordpå, som du kan hjemme. Nemlig op til det idylliske Nordjylland med dens unikke natur, dens unikke lys og dens unikke befolkning.

Her er masser af hyggelige steder, hvor du kan snuppe et weekendophold i Nordjylland. For uanset om du er til badeferie, sommerhus eller kroophold, finder du noget, der passer til din smag.

Weekendophold på kro i Nordjylland
Skal vi tro værten på Rold Storkro, er det et weekendophold på en god, gammeldags dansk kro, du har brug for, når du skal stresse af, og komme helt ned i omdrejninger. Og du kan ikke gætte, hvilken kro han anbefaler.

Vi har jo hele den nordjyske pakke, hvis du kunne tænke dig et romantisk weekendophold og kroophold på Rold Storkro i Nordjylland”. Dette fortæller krofatter og slår ud med armene i retning af Rold Skov og den enestående natur, som præger området.

Du kan komme om fredagen eller lørdagen, som du vil. Så hygger vi om dig, kræser for dig med god mad, giver dig en god seng at sove i, og en guidet tur rundt i Rold Skov”, storsmiler værten, mens har står ved et bord i Storstuen, og anretter bestik og tallerkener til et selskab.

Og vil du have mere, kan du blive her til mandag morgen. Der er perfekt, hvis du har et forretningsmøde i Aalborg, Hobro eller Viborg. Så har du i hvert fald en rigtig god undskyldning, og resten af mandagen at køre hjem i”, griner værten.

Masser af lys og natur
Rold Skov er en rigtig troldeskov med masser af gamle, krogede bøgetræer, flere kildevæld og en enorm samling af 50 store gravhøje, som fortaber sig helt tilbage til oldtiden.

Det er også her, du finder nogle af de flotteste lyngklædte bakker – bl.a. Rebild bakker, der jo i mange år har været kendt for fejringerne af den amerikanske nationaldag.

Kort sagt: Et ”must see” på dit weekendophold i Nordjylland.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.046