23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi ses om 5 måneder til Health & Rehab Scandinavia!

Om præcis 5 måneder er vi atter samlet på Health & Rehab Scandinavia til tre inspirationsrige dage med fokus på hjælpemidler, velfærdsteknologi, design og meget mere!

Vi ser frem til at byde dig velkommen til et brag af en messe, når vi åbner dørene til branchen for velfærdsteknologi og hjælpemidlers vigtigste mødested. Her vil branchens virksomheder stå klar til at præsentere dig for nyeste og bedste velfærdsteknologiske løsninger og hjælpemidler inden for sundhed og velfærd, træning og rehabilitering samt hospital og pleje.

Messen er en unik chance for dig som besøgende for at gå i direkte dialog med leverandører og udviklere samt andre fagprofessionelle, brugere, pårørende mm.

Tank helt op på inspiration og ny viden
Messen er forum for inspiration, videndeling, dialog og faglig udvikling. Udstillingen giver dig mulighed for at se, mærke og afprøve produkter og services. Derudover afholdes der løbende faglige seminarer og andre events.

Da vi åbnede ballet sidst til Health & Rehab Scandinavia 2018, var det foruden faglige seminarer og netværksmøder også med disse spændende og kreative initiativer på programmet:

  • Kørestolsdans
  • El-hockey
  • Siddende pulstræning
  • Opvisning med servicehunde


Gå ikke glip af information om Health & Rehab Scandinavia. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du finder tilmeldingsformularen nederst på siden.

#HealthRehab #LetsMeetAgain

Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693222

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047