23948sdkhjf

IoT-drevet forretningsdesign

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Flere danske virksomheder skal høste de vækstmuligheder, som IoT og digital teknologi repræsenterer.

Danske SMV’er godt i gang med at koble sig på IoT-dagsordenen, og antallet af IoT-enheder stiger i både Danmark og på verdensplan. Men for mange SMV’er kniber det endnu med at få udnyttet mulighederne for helt nye forretningsmodeller baseret på de teknologiske muligheder, som IoT skaber. Særligt når det handler om at understøtte grøn omstilling, enten via direkte udvikling af grønne løsninger eller via ressourceoptimering og effektivisering af fremstillings- og servicebrancherne.

Derfor sætter FORCE Technology nu fokus på udfordringen i projektet ”IoT-drevet forretningsdesign – digitalisering af virksomheder og samfund”, der er støttet af Forsknings- og Uddannelsesministeriet i perioden 2021-2024.

I projektet vil man fokusere på at udvikle løsninger, som understøtter grøn omstilling, og hvordan virksomheder allerede i udviklingsfasen kan tage højde for IoT-systemernes klimaaftryk. Helt konkret skal det ske ved at udbygge IoT-økosystemet i Danmark med fokus på bæredygtig implementering af IoT i virksomheder og samfund.

I videoen til højre fortæller projektleder for ”IoT-drevet forretningsdesign” Anders Mynster på et minut, hvordan virksomheder, der enten forsker i, udvikler eller anvender IoT, kan blive del af IoT-økosystemet i Danmark og få bedre muligheder for at høste det fulde potentiale af IoT.

Du kan også læse mere om projektet her

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.047