23948sdkhjf

Tunstall og Aquatime indgår samarbejde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tunstall A/S

Tunstall indleder et samarbejde med virksomheden Aquatime, der står bag det intelligente drikkeglas, som blandt meget andet kan forebygge dehydrering. Det er et godt match, der tilføjer ekstra muligheder til Tunstall Cognitive Care®.

En intelligent løsning, der både kan minde en borger om at drikke og sende data til plejepersonale. Det er omdrejningspunktet i et nyt samarbejde, hvor målsætningen er færre indlæggelser pga. dehydrering, støtte til at ældre kan blive boende i eget hjem og at hjælpe plejepersonalet.

Det intelligent glas
Automatiske påmindelser om væskeindtag er en hjælp i hverdagen. Det kan ske via ”nudging” med lyd og lys i glasset. Noget, der også kan gøre personalet opmærksom på, om borgeren får tilstrækkelig væske.

Perspektiver i samarbejdet
Både Tunstall og Auqatime ønsker at øge livskvaliteten hos ældre borgere – og støtte mulighederne for at blive boende i eget hjem, så længe som muligt. Derudover fokuseres der også på at gøre hverdagen nemmere for pleje- og sundhedspersonalet.

”Hos Tunstall ønsker vi at give kommunerne mulighed for at være på forkant med en borgers udvikling og levere en løsning – Tunstall Cognitive Care®, der håndterer alle borgeres behov for samarbejde med plejen i eget hjem. Her passer det intelligent glas fint ind, da drikkemønstre kan dokumenteres, forebygge og motivere til et bedre liv,” siger Anette Stjerne, Sales Director hos Tunstall A/S.

Kim Toft Madsen, CEO hos Aquatime, udtaler: ”Vores løsning passer fint til Tunstalls sortiment – ikke kun i Danmark, men også internationalt, hvor vi også er langt med et muligt samarbejde. Vi ser gode muligheder for begge virksomheder, da vi supplerer hinanden godt.”

Mere information
Flere oplysinger fås af:

Sales Director Anette Stjerne, Tunstall på tlf. 40 19 04 43 eller stjerne@tunstall.com
CEO Kim Toft Madsen, Aquatime på tlf. 51 60 10 01 eller ktm@aquatime.dk.
Du kan også besøge www.tunstall.dk og www.aquatime.dk

Om Tunstall
Tunstall udvikler og leverer løsninger til sikring og kommunikation indenfor sundheds- og plejeområdet. Løsningerne omfatter bl.a. personalesikring, demenssikring, kaldeanlæg til plejehjem, hospitaler og psykiatri, samt nødkald til private og til hjemmeplejen. Virksomheden har hovedkontor i England og er repræsenteret i 30 lande verden over. Tunstalls danske afdeling ligger i Stilling, ved Skanderborg.

Om Aquatime
Aquatime er en ung dansk CareTech virksomhed som udvikler, markedsfører, leverer, supporterer og vedligeholder markedsledende, intelligente og intuitive IoT-løsninger til forebyggelse af dehydrering i Danmark og internationalt. Kundegruppen er den offentlige og private sundheds- og plejesektor. Virksomheden har adresse i København.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tunstall A/S

Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Tunstall A/S

Send til en kollega

0.062