23948sdkhjf

Kig efter mærket når du laver grønne indkøb

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Der er kommet ny mærkningsordning til dine grønne og bæredygtige indkøb. Vælger du et Vileda produkt med mærket, er du garanteret et bæredygtigt og grønt produkt som muligt.

Som led i kampagnen ”Clean Meets Green” har vi hos Vileda Professional lanceret mærkningsordningen Love It Clean.
 
Højkvalitets rengøringsprodukter møder bæredygtige værdier
Love It Clean mærket finder du på de Vileda produkter der er de mest bæredygtige alternativer til din rengøring.
Vi har revolutioneret flere af vores velkendte produkter, og har erstattet enten noget, eller al materialet med genanvendt plast fra de europæiske forbrugeres affald. Denne proces er sket løbende de seneste år, og vi fortsætter udviklingen.
 
Vores bæredygtige rengøringsløsninger bidrager til at mindske mængden af affald, samtidig med at de tilbyder en fremragende produktydelse som du kender den fra Vileda.  
 
Næsten al vores plastemballage er genanvendelig.
Vi har et ansvar for løbende at forbedre og sætte ind der, hvor vi kan gøre en forskel. Det er grunden til, at vi har igangsat det interne og eksterne bæredygtighedsinitiativ "Love it clean". Dette er en fantastisk udvidelse af vores mange grønne tiltag ift. Produktion, fragt og materialer. Vi bliver grønnere, og det gør vores kunder også.
 
Kvaliteten er stadig i top
Produkter som r-MicroTech moppen er et af de mange Love It Clean mærkede produkter, og er produceret i 30% genanvendt polyester. Vi hos Vileda går op i kvaliteten og brugbarheden af vores produkter, og derfor er det ikke alle Love It Clean produkter der er af 100% genanvendt materiale, hvis dette ville gå ud over kvaliteten af produktet.
 
Læs mere om Clean Meets Green og Love it Clean ordningen HER
 
Lad os feje mod en grønnere hverdag.

I Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring.
I dag har vi et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 

Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052, eller kontakt din lokale konsulent.

Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

bæredygtige mikrofiberkludebæredygtige mopper

Send til en kollega

0.093