23948sdkhjf

Multilume Re:Think - The waste is the win

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fagerhult A/S

Vi har ikke tid til at vente på at andre tager styringen, vi er nødt til at skifte retning nu. Derfor har vi startet vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid.

Multilume Re:Think er et fantastisk skridt på vejen

Se vores Multilume Re:Think kampagne her

 Vi ønsker at blive bedre, så vi kan reducere vores CO2-aftryk bedst muligt, vores mål er at vores armaturer skal bestå af 80 % vedvarende eller genanvendelige materialer inden 2030. ♻

Derfor præsenterer vi Multilume Re:Think med et armaturhus fremstillet i naturfibre, kaldet Solid Board der er 100 % genanvendeligt, dette lette produkt vejer tungt i vores klimaarbejde. Der er ingen plastikdele eller emballage der ikke kan genanvendes, der er kun genanvendeligt bølgepap tilbage efter installationen.
Multilume Re:Think kan i sin helhed genanvendes med over 91 % og Multilume Re:Think er 100 % klar til installation.

Multilume Re:Think findes i 2 udgaver:

Multilume Re:Think Opal

Multilume Re:Think Delta

Vi mener at brugen af uorganisk materiale eller fossile stoffer ikke en langsigtet løsning. Derfor har vi brug for en ny tilgang til brugen af ressourcer i produktionen. Ved at erstatte materialet i armaturet i vores mest sælgende produkt med vedvarende ressourcer mindsker vi klimapåvirkningen fra armaturet med 83%. Vi håber, at dette valg gør en positiv forskel for miljøet. 

Vi har udskiftet metallet i armaturhuset med genanvendeligt solid board. På den måde har vi reduceret hele armaturets vægt med 32%. Det er en stor fordel i forbindelse med såvel transport som installation, da begge dele bliver lettere og smidigere.

Ikke kun vægten er mindre, også volumen ved transport er faldet med 30%. Ingen plastdele eller en masse emballage. Instruktionerne er trykt direkte på bagsiden af armaturet, så de altid er ved hånden, hvis der opstår spørgsmål senere.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fagerhult A/S

Herstedvang 14
2620 Albertslund
Danmark
Fagerhult A/S

Send til en kollega

0.063