23948sdkhjf

Ny Silk Black Collection

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ideal Standard & Børma

En ny cool kollektion er født hos Ideal Standard! Omhyggeligt udvalgte modeller fra vores bedst sælgende sortiment fås nu i Silk Black - en matsort finish med et silkeagtigt touch.

Silk Black er udtryk for raffinement, så kunderne kan hæve ethvert rum på et øjeblik med en dristig, helt sort effekt eller skabe visuel kontrast ved kun at tilføje et strejf af sort til deres design.

Det er fantastisk, at med Silk Black kollektionen kan du skabe et helt sort-i-sort sofistikeret badeværelseinteriør - der skiller sig ud. Men du kan også blande og matche nogle Silk Black armaturer med vores klassiske blanke hvide keramik - for et moderne, grafisk resultat.

Den trendy, men klassiske finish er blevet lanceret på tværs af et udvalg af Ideal Standards produktsortiment, herunder vandhaner til køkken og badeværelse, brusesystemer, brusearmaturer, vaske, toiletter, brusekar, bruseafskærmninger, møbler og tilbehør. Silk Black giver et slankt, premium look og tilføjer yderligere elegance og raffinement, når kombineret med naturlige materialer som træ, marmor og sten.

Velegnet til at tilføre nyt liv til renoveringsprojekter såvel som et statement i nybyggeri, Silk Black kollektionen vil skabe en intim og kraftfuld atmosfære i enhver bolig eller hotel-badeværelse og er tilgængelig på nogle af de mest populære og innovative produktmodeller fra Ideal Standard's sortiment.

Se mere her: www.idealstandard.dk/SilkBlack

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ideal Standard & Børma

Fynsvej 9
5500 Middelfart
Danmark
Ideal Standard & Børma

Billeder & videoer

Ideal Standard Cerafine O matsort håndvaskarmatur Silk Black CollectionCeratherm T25, Idealrain M1, Tesi møbel, IOM tilbehør, matsort, Silk Black CollectionCeratherm T25, Idealrain M1, Connect Air hængeskål, IOM tilbehør, matsort, Silk Black Collection

Send til en kollega

0.109