23948sdkhjf

JFP Murer & Tømrer oplever vækst

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jørgen Friis Poulsen a/s

JFP Murer & Tømrer oplever vækst og arbejder i stigende grad med tømreopgaver og elementmontage. Virksomheden etablerede tilbage i 2018 en elementmontageafdeling og har nu fokus på en større tømrerafdeling.

”Vi havde ikke regnet med, at vi ville vækste så meget. Noget af det, der er gået rigtig stærkt er entrepriser i vores elementmontageafdeling og med den generelle efterspørgsel, vi oplever, satser vi nu også på en større tømrerafdeling” udtaler direktør i JFP Murer & Tømrer, Mikkel N. Steffensen.

Udvidelse af tømrerafdeling
Udvidelsen af tømrerafdelingen er en strategisk beslutning, der blev truffet tidligere på året, og allerede i foråret blev der ansat en tømrermester til at lede afdelingen. Den nuværende afdeling på 10 mand skal tredobles over de kommende år. Aktuelt mangler JFP Murer & Tømrer 10 tømrersvende for at kunne opfylde det første mål.

Læs også: JFP Murer & Tømrer udvider tømrerafdelingen

Flere entrepriser for Arne Andersen Vrå A/S
JFP Murer & Tømrer løser mange betonelementopgaver. Arne Andersen Vrå er en af vores gode kunder, og der er bl.a. udført 6.700 m² betonelementmontage på Sporbyen etape 1 og 2 i Randers og nu flere entrepriser på Enghusene i Randers. Der udføres jord-, kloak- og betonarbejde samt 8.300 m² betonelementmontage på Enghusene. Samarbejdet er rigtig godt med Arne Andersen Vrå, og der er stor tilfredshed på projektet begge veje.

Stor efterspørgsel på betonelementmontage
Generelt har JFP Murer & Tømrer løst mange betonelementmontage opgaver i de senere år. Der er bl.a. udført 7.100 m² på Gaza Grunden i Aarhus, 32.000 m² på Vallensbæk Gårdhaver-boliger, 28.000 m² på supersygehuset DNV Gødstrup og 20.600 m² på Fjordbrynet i Kolding.

Læs også: Stor fagentreprise til JFP Murer & Tømrer

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jørgen Friis Poulsen a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Danmark
Jørgen Friis Poulsen a/s

Send til en kollega

0.079