23948sdkhjf

Hidral og Translyft indgår kommercielt partnerskab

| Medlemsnyhed | Indrykket af TRANSLYFT A/S

Hidral og Translyft indgår et nyt og spændende partnerskab, der vil betyde vækst og fælles udvikling for begge virksomheder, og samtidig giver mulighed for bedre fokus og udvidelse af begge forretninger.

I al sin enkelthed vil partnerskabet resultere i, at Translyft, der er den største producent af løfteborde i Danmark, får mulighed for at tilbyde det brede sortiment af vare- og personelevatorer, køretøjselevatorer samt handicap- og serviceelevatorer, som spanske Hidral er kendte for at lave. På den anden side vil Hidral kunne tilbyde Translyfts store portefølje af løfteborde, hvor især løfteborde til logistik, fødevarer og pharma viser sig lovende inden for Hidrals markeder og kundekreds. Vi er sikre på, at denne tilgang, som betyder udveksling af viden og kulturer, vil berige begge virksomheder.

Dette symbiotiske partnerskab vil give begge virksomheder mulighed for at:

  1. Fokusere og skalere inden for kernekompetencerne ud fra et produktionsperspektiv
  2. Udnytte den individuelle geografiske rækkevidde og kunderelationer med et bredere og bedre produktsortiment, hvilket giver mulighed for mere vækst

Translyft og Hidral er enige om vigtigheden af disse produkter, som begge virksomheder historisk set har produceret selv. Kvalitet, pris og sortimentets bredde gør det til en kommerciel mulighed med høj prioritet, som vil være til gavn for de mange handelspartnere i begge virksomheder. Hidral og Translyft har derfor bygget broer for at samarbejde og skabe en stor udvikling i en nær fremtid.

"Jeg er glad for, at vi har fundet hinanden. Hidrals portefølje supplerer vores perfekt og er med til at sikre, at vi har den mest komplette portefølje af løfteløsninger over 500 kg. Vi kan også være sikre på, at hvert enkelt produkt er produceret med dedikeret knowhow og i produktionsfaciliteter og med en kvalitetstankegang som vores egen. Som sådan er vi dedikerede til at sælge Hidrals produkter i Nordeuropa." Jens Egelund, CEO og medejer, Translyft A/S.

Næste skridt er at føre de kommercielle planer videre. Mens vi får opdateret vores salgsmateriale og websteder, kan potentielle kunder kontakte os på tlf. 9886 4900 for at høre mere - vi står klar til at hjælpe. 

Er du interesseret i at læse hele pressemeddelelsen, så klik her. Eller vil du se Hidrals produkter fx her. (der vil løbende komme flere og flere Hidral-produkter på vores hjemmesiden).

Medlemsnyhed

Indrykket af
TRANSLYFT A/S

Aalborgvej 321
9352 Dybvad
Danmark
TRANSLYFT A/S

Billeder & videoer

Hidral lifter

Send til en kollega

0.187