23948sdkhjf

Nu kan du booke træningssessioner med FitLight ude hos jer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Arcubal ApS

Efter gentagende succesoplevelser på plejehjem og ældrecentre udbyder vi nu enkelte træningssessioner med FitLight. Vi kommer ud til jer og står for træningen med ældre borgere og borgere med demens.

Træningssessioner med Fitlight
Som noget helt nyt kan du nu booke enkelte træningssessioner med FitLight. Gennem vores mange besøg rundt omkring i Danmark har vi gang på gang oplevet, hvordan træning med FitLight skaber fællesskab og glæde blandt deltagerne - for slet ikke at tale om den begejstring vi oplever hos personalet, når en borger med fremskreden demens pludselig liver op og er med på legen med FitLight. Muligheden for at give borgerne en succesoplevelse og god kognitiv træning vil vi gerne give flere muligheden for at opleve rundt om på de danske plejehjem.


Det praktiske omkring træningssessionerne
Når du booker en træningssession med FitLight, kommer vi ud til jer og står for alt det praktiske omkring træningen. Efter en indledende samtale sammensætter vi et program, som er tilpasset borgernes fysiske og kognitive niveau. Vi anbefaler grupper på maksimalt 8 personer, for alle går fra træningssessionen med en succesoplevelse. Ved grupper oplever vi, at træningen også er socialt styrkende. Træningssessionerne kan også bruges til individuel træning, hvor vi sammensætter en træningssession tilpasset borgerens specifikke udfordringer. Når vi møder op ude ved jer, samler vi borgerne i dagligstuen, træningssalen eller et helt tredje sted, hvor borgerne føler sig trygge. Tryghed er nemlig fundamentet for en god træningsoplevelse.

Træningssessionens forløb
En typisk træningssession består af tre til fire forskellige øvelser med FitLight og varer én time. Vi lægger ud med en let øvelse, hvor borgerne skal lære FitLight af kende. Når borgerne har forstået, hvordan de skal reagere på FitLight-lamperne, og er trygge, fortsætter vi med en leg, hvor vi skruer lidt op for det fysiske eller kognitive niveau. Fx sluk den røde FitLight-lampe med en rød fluesmækker og sluk en grøn lampe med en grøn fluesmækker - en leg der også fungerer rigtig godt i grupper. Afslutningsvis skruer vi op for konkurrenceelementet og sørger for at deltagerne slutter af med et godt grin. Efterfølgende er deltagerne med garanti trætte, men forlader træningen med højt humør - Og det samme gør personalet.

Lyder det som en spændende aktivitet, I har lyst til at tilbyde til jeres borgere? Så tøv ikke med at kontakte Jørgen Lei og lav en aftale om en træningssession med FitLight. Find kontaktinformationer på vores hjemmeside: https://fitlight.nu/kontakt/  

I kan møde os og prøve FitLight på DKDK årskursus 2021. Vi ses på stand 40


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Arcubal ApS

Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Danmark
Arcubal ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079