23948sdkhjf

Behandl rosacea i huden naturligt med sunde og nærende olier

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Rosacea er en generende kroniks betændelsestilstand i huden og hvis du lider af problemet, så har du sikkert afprøvet forskellige kemiske cremer og binyrebarkhormon med videre.

Hvis du ønsker en naturlig behandling uden uønsket kemi, så er det muligt med sunde og nærende olier. Undgå generne fra rosacea hvor røde plamager, prikken i huden og varme områder er dagligdag. Behandl og plej din følsomme hud korrekt og naturligt og se resultater på kort tid.

Anvend naturens egne helende kræfter med sunde olier
Naturen besidder alle de næringsstoffer som vi har brug for. Det gælder også de næringsstoffer der skal til for at genskabe en sund balance i huden og opbygge et forsvar der forebygger gener som rosacea. Olier fra kerner er nogle af de råvarer som er rigest på sunde næringsstoffer såsom antioxidanter, kroppens egen redning for at bekæmpe inflammation såsom rødme og betændelseslignende tilstande. Hybenkerne olie er en af de produkter der ses særligt effektive i forbindelse med nænsom og naturlig behandling af rosacea. Først og fremmest er hybenkerneolie en mild olie der uden problemer kan anvendes til den sarte og følsomme hud. Samtidig indeholder den en stor mængde antioxidanter i form af E-vitaminer, der er med til at lede affaldsstoffer væk fra huden og give hudens celler næring til et robust forsvar mod nye angreb. De essentielle fedtsyrer er med til at opretholde en sund fedtbalance i huden, for at forebygge udtørring. En af de faktorer som man skal være særlig varsom omkring når man lider af rosacea er disponering overfor solen, her har hybenkerneolie også en naturlig solfaktor der her beskytter huden mod UV stråler.

Hav tålmodighed med din hud og lad den langsomt hele
Det er først og fremmest vigtigt at du har en stor portion tålmodig når det kommer til din hud. Det tager tid at genopbygge skadede celler og erstatte dem med nye hudceller i balance der yder et optimalt forsvar. Stol på naturen og den naturlige proces og undgå et skift mellem flere forskellige produkter, som huden på ny skal vænne sig til og som i værste fald kan forværre processen. Ellers skal du generelt set undgå forskellige hudplejeprodukter hvis du lider af rosacea. Lad din hud ånde med hjælpen fra de naturlige olier og mærke forskellen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063