23948sdkhjf

IntelligentCARE udvider med to nye salgskonsulenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af IntelligentCARE ApS

IntelligentCARE har meget travlt, og oplever stor vækst og en øget efterspørgsel på vores kaldesystemer. Derfor byder vi 2 nye salgskonsulenter, Rene Norman-Dühring og Kim Sidenius, velkommen til IntelligentCARE familien.

Medarbejder med faglighed
Rene Norman-Dühring bliver vores primære sælger på Sjælland. Han har over 20 års salgserfaring indenfor både BTB, BTG og BTC. Med 7 års pædagogisk erfaringen indenfor opholdssteder, behandlingshjem og psykiatrien, har Rene også en dybdegående viden indenfor det pædagogiske område. Derudover har Rene også været plejefar i over 15 år.

Kim Sidenius vil stå for salg på Fyn og Jylland. Han kommer også med en dybdegående viden om velfærdssektoren. Med over 12 års erfaring som Falckredder, har Kim været vidt omkring, og erfaret de problemer, der kan opstå i udsattes individers hverdag. Han har derudover over 13 års erfaring indenfor salg af sikkerhedsløsninger.

Både Rene og Kim kommer til at have fokus på, at præsentere vores unikke personalesikring til bosted og psykiatri. Se mere om IntelligentCARE´s personalesikring her>>


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
IntelligentCARE ApS

Norvangen 3D, opgang C, 2. sal
4220 Korsør
Danmark
IntelligentCARE ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094