23948sdkhjf

Mød morgendagens velfærdsteknologi på Health & Rehab

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

For første gang præsenterer Health & Rehab Scandinavia den nye Startup-zone! Her kan du blandt andet møde nuværende og tidligere deltagere i CareTech CHALLENGE samt give dit besyv med, hvilke løsninger du ønsker at se på markedet i de kommende år.

På Health & Rehab Scandinavias nye Startup-zone har du mulighed for at komme tættere på morgendagens velfærdsteknologiske løsninger. Løsningerne præsenteres af en række dedikerede startup-virksomheder, som tager del i årets - eller sidste års - startup-program "CareTech CHALLENGE".

CareTech CHALLENGE har til formål at opbygge et innovativt økosystem for iværksætteri og sundhedsinnovation på tværs af Danmark med fokus på udviklingen af nye og bedre teknologibaserede løsninger.

Startup-zonen præsenterer dermed en række startup-virksomheder, som kan være forskellige steder i deres forretningsforløb. Nogle er allerede på markedet eller har en prototype klar, hvorimod andre har en rigtig god idé. 

Det betyder, at løsningerne på zonen vil være nogle af branchens nyeste og mest lovende.

Læs mere om CareTech CHALLENGE her

Speaker's Corner
Hver dag vil de spændende startup-virksomheder pitche deres produkter og løsninger på Speaker's Corner. Det er altså her, du skal gå hen, hvis du er nysgerrig på kommende og nye teknologiske løsninger og produkter på markedet.

Det er også her, at virksomhederne har mulighed for at tage hul på vanskelige problemstillinger i sektorerne, som deres løsninger kan være med til at afhjælpe.

Brugerinvolvering om produktudvikling
Health & Rehab Scandinavia Startup-zone har fokus på brugerinvolvering og morgendagens velfærdsteknologi og hjælpemidler, og et andet formål med zonen er dermed at skabe interaktion med messens mange besøgende om branchens fremtidige nye løsninger og produkter. 

Derfor har du på zonen mulighed for at tilkendegive, hvilke produkter og løsninger du ser et behov for. Dette gøres via vores 'Wall of Ideas'.

Zonen er dermed også et kreativt værksted og forum for idegenerering om produktudvikling og samspil mellem udviklere og brugere.

Husk din gratis adgangsbillet
Det er gratis at besøge Health & Rehab Scandinavia. Det kræver blot, at du henter en gratis adgangsbillet. Hent denne online i dag, eller registrer dig ved indgangen til november.

Hent din gratis adgangsbillet her! 

#HealthRehab #LetsMeetAgain


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Danmark
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Send til en kollega

0.094