23948sdkhjf

Tre gode grunde til at købe flere planter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det seneste år er stueplanter steget gevaldigt i popularitet, og det kan ses i de danske hjem. Stueplanten pryder i vindueskarmen, i opsatse, på gulvet mv.

Mangler du gode undskyldninger for, hvorfor man ikke kan få planter nok indendørs, eller ønsker du at blive overbevist om, hvorfor du bør følge tidens plantetrends trop, kan du med fordel læse videre. 

Bedre indeklima 
Det er videnskabeligt bevist, at vi mennesker trives bedst i et velfungerende indeklima, for det har en god indvirkning på vores daglige velvære og søvn. Med andre ord betyder det, at du indirekte optimerer indeklimaet, når du tilføjer stueplanter i indretningen.

Det er dog ikke helt ubetydeligt, hvilke stueplanter du vælger, hvis du vil bruge et forbedret indeklima som argument for dit indkøb. Der findes flere forskellige typer af planter, der virker luftrensende, og det er blandt andet planter som fredslilje, vædderløber, guldranke, aloe vera, bregne, guldpalme, stuebirk, bajonetplante mfl. 

Ovenstående planter er specielt velegnet for dig i soveværelset, for de kan sænke temperaturen i rummet, hvilke forudsætter bedre søvn. Indeklimaet er specielt vigtigt i hjemmets soveværelse, eftersom vi indhenter næstedagens energi under nætternes søvn. 

Planter virker inspirerende 
Det er netop slået fast, at planter har en positiv indvirkning på indeklimaet, men det er ikke et enestående argument, som du kan benytte i håbet om at få flere planter integreret i indretningen. Planter øger velværet hos de mennesker, der færdes i et hjem, der er velindrettet med planter. De forskelligartede stueplanter øger vores glædeshormoner helt ubevidst, derfor kan de være medvirkende til fornyet inspiration.

Planter kan fungere som et springbræt til ny inspiration, og det er netop derfor, at mange virksomheder benytter planter som en fast bestanddel i deres indretning. Det giver et bedre arbejdsmiljø for de ansatte, for de grønne blade kan få tankerne til at bevæge sig i nye retninger. 

Intim og hyggelig atmosfære
Planter kan gøre meget for den måde, vi opfatter et rum på, og derfor er sidste argument også, at planter bidrager med en intim og hyggelig atmosfære i hjemmet. Når det omhandler indretning med planter, er mulighederne mange, for de kan pryde på gulvet, pryde i vindueskarme, på borde eller hylder og ikke mindst hænges op i højden.

Ønsker du en personlig indretning, er planter også et godt redskab, for de gør bolig mere hyggelig at befinde sig i. Faktisk er der næsten kun gode grunde til, at du burde købe dig flere planter til boligen, såfremt du har pladsen. Er du ikke tilhænger af at opsøge dit lokale plantecenter, kan du med fordel prøve kræfter med at købe planter online. 

 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.093