23948sdkhjf

Gavekortet er gaven, du aldrig går galt i byen med

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Et gavekort til shopping, er en super god gave, når du ikke ved, hvilken gave din modtager vil blive glad for. Med et gavekort i hånden kan gavemodtageren nemlig selv bestemme, hvilken gave vedkommende vil have.

Så er du helt blank for gaveidéer, så læs med her.

Har du også stået og svedt i Matas eller Imerco eller et helt tredje sted, når kalenderen siger moster Annes fødselsdag?

Før i tiden har du typisk kun kunnet købe dit gavekort til en enkelt butik ad gangen. Men nu kan gavekortsmodtageren vælge imellem mange forskellige butikker. Hos Aalborg Storcenter kan du nemlig købe et gavekort til shopping i hele storcentret.

Det kan være svært at shoppe gaver i Aalborg
Måske kommer ønskelisten dig ganske vist til undsætning med ønsker som ansigtscreme eller kopper fra Royal Copenhagen. Ekspedienten i Matas er hjælpsom og spørger om moster Annes alder, og om det skal være med anti-rynkeeffekt. Og skal det nu det?

Du beslutter dig for at prøve Imerco i stedet. Her bliver du mødt af endnu en hjælpsom ekspedient. Hun spørger dig, hvilket Royal Copenhagen stel, der er tale om.

Giv et gavekort til shopping i Aalborg
Måske du også er træt af at rende land og rige rundt efter gaver. Så overvej den lette, men kærkomne løsning, nemlig gavekortet. Du behøver ikke at nøjes med at give dit gavekort til shopping til blot en enkelt butik i Aalborg. Du kan nemlig give et gavekort til mange butikker samtidig, hvis du giver et gavekort til shopping i Aalborg Storcenter.

Ingen – eller alle – bytter et gavekort
Et gavekort til shopping i hele Aalborg Storcenter er en populær gave.

En medarbejder fra Aalborg storcenter fortæller: ”Vi sælger masser af gavekort, så folk kan shoppe amok i hele vores storcenter. Det er helt klart en gave, som ingen behøver at få byttet – eller rettere sagt som alle bytter. Altså til den gave, de selv vælger selvfølgelig”.

Med et gavekort kan moster Anne selv shoppe i Aalborg
Så du behøver altså ikke selv tage stilling til, om moster Anne nu skal have rynkecreme eller ej. Eller om det skal være Royal Copenhagens Blå Mega Riflet eller Musselmalet Halvblonde.

Giv i stedet moster Anne en gave, hun med garanti bliver glad for. Og lad hende selv klare ærterne, mens hun går og hygger sig med at shoppe, for sådan noget hygger mostre sig altid med.

Har du ikke en moster Anne, så har du helt sikkert en anden, som du står og mangler gave til inden længe. Og så kan du jo overveje det med gavekortet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062