23948sdkhjf

Det velkendte FitLight® system har fået en lillebror

| Medlemsnyhed | Indrykket af Arcubal ApS

Endelig er den her! Det velkendte FitLight® system har fået en lillebror - FitLight Basis. Med FitLight® Basis er det populære FitLight®-system blevet tilgængeligt for langt flere brugere.

Vi har fjernet opladningskufferten og tablet-controlleren, og kan derfor tilbyde FitLight® til en væsentligt lavere pris end det traditionelle FitLight® system. Således kan man komme i gang med et system med fire sensorlamper for kun kr. 9.280,- + moms. Læs mere om priserne her.

App i stedet for tablet

I FitLight® Basis bruger man en app på sin egen telefon i stedet for en speciel tablet til at styre lamperne. Den nye app har en lang række forprogrammerede øvelser at vælge imellem, men man kan stadig tilpasse alle øvelse lige præcis efter ens egne behov.

Ladestik i stedet for kuffert
Lampeenhederne lader op ved hjælp af et stik, det sættes direkte i lampen. Dette gør det lidt lettere at sætte lamperne til opladning, og samtidig sparer man den store kuffert. Endvidere kan lamperne monteres fast fx på en væg, så de får strøm, mens de bruges.

Stadig fleksibelt og robust
Selvom opladningen er anderledes, er FitLight® Basis stadig lige så fleksibelt og robust, som vi kender det. Du har mulighed for at montere forskellige bagbeklædninger på lamperne, så de kan placeret på vandrette flader, stænger og så videre - lige dér hvor du gerne vil have træningen skal foregår. Samtidig er lamperne ekstremt robuste og holder til hårde slag og stød. Basis systemet kan, som det kendte system, udvides til op til 32 lampeenheder,

FitLight® på farten
Med en oplader på størrelse med en computeroplader fylder FitLight® Basis ikke meget. Derfor kommer FitLight® Basis også i en smart lille taske, som er let og nem at have med på farten. Dermed er det endnu nemmere at tilbyde træning med FitLight® for eksempel hjemme ved borgeren selv.

 FitLight® Care - Nyt navn til den gamle kending  
Ønsker du stadig de kendte egenskaber som vandtætte lamper, en super holdbar transport- og opladningskuffert samt en præinstalleret kontrol-enhed, finder du den under navnet FitLight® Care. Vi har tilføjet 3 års udvidet garanti og service inkl. batteriskift og oven i købet sænket prisen en smule. Således fås et sæt FitLight® Care med 8 sensorlamper for kr. 29.000,- + moms.

Husk, at det også er muligt at booke træningstimer med FitLight®, hvor vi kommer ud til jer og står for træningen.

Er du interesseret? Så tøv ikke med at besøge vores hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Arcubal ApS

Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Danmark
Arcubal ApS

Billeder & videoer

FitLight Basis med nyt opladningssystemFitLight Basis kan nu oplades i en fast opsætning - fx på en væg

Send til en kollega

0.25