23948sdkhjf
Del siden
Annonce

25% rabat på mærkningskontrol af fødevareetiketter.

Ved bestilling af mærkningskontrol af etiketter på fødevarer i ugerne 43, 44 og 45 giver vi dig 25% rabat. Med en mærkningskontrol fra Eurofins Steins rådgivningsafdeling sikrer du dig, at din deklarationstekst er lovlig.

Det kan være rigtig svært at gennemskue den komplekse fødevarelovgivning, ogsnår når du skriver tekster til en fødevareetiket. Der er bl.a. krav til anprisninger, hvilke ingredienser du skal mængdeangive m.v.
Vidste du f.eks. at der nu er kommet retningslinjer for, hvordan du må oprindelsesmærke varerne?

Eurofins Steins Laboratorium har en afdeling med 8 medarbejdere, som arbejder dedikeret med mærkningstekster og billeder på etiketter til fødevarer. Når du bestiller en mærkningskontrol hos os, sikrer du dig, at din deklarationstekst er lovlig.

Vi gennemgår følgende på dine etiketter: 

  • Varebetegnelse
  • Ingrediensliste
  • Næringsdeklaration
  • Billeder
  • Anprisninger
  • Oprindelsesmærkning
  • Øvrige specialkrav til bestemte fødevarer.

Du får en rapport med en klar vurdering af, om alt lovpligtig tekst er skrevet på den korrekte måde og hvis noget skal rettes til, så angiver vi, hvad du med fordel kan skrive i stedet for.

Vores mærkningskontrol er et redskab til, at du sikrer dig, at din etiket lever op til gældende lovkrav.

Vi kender også fødevarelovgivningen i de skandinaviske lande og har mange års erfaring for at hjælpe med deklarationstekster til disse lande. Derfor kan du også få hjælp til norsk, svensk, finsk eller islandsk mærkningskontrol.

Ved bestilling fra 25. oktober til 12. november får du 25% rabat på mærkningskontrol hos Eurofins Steins Rådgivning.

Bestil mærkningskontrol ved at sende en email med etiketten/ etiketterne til os på raadgivning@eurofins.dk i uge 43, 44 eller 45 og skriv Mærkningskontrol25 i emnefeltet - så kvitterer vi med 25% rabat.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Ladelundvej 85
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87373010
P nummer: 1008700229

Send til en kollega

0.093