23948sdkhjf

Deltag gratis i mere end 80 faglige events på Health & Rehab

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Udbyg din faglige værktøjskasse på Health & Rehab Scandinavia ved at deltage i faglige seminarer, workshops og debatter samt besøge de mere end 180 udstillere.

På Health & Rehab Scandinavia sætter vi faglighed i højsædet. Det gør vi, fordi messen er forum for inspiration, faglig udvikling og vidensdeling for alle aktører i sundhedsvæsenet.

Du kan allerede nu finde mere end 80 events, som vil blive afholdt under messen, og flere kommer løbende til. Det er arrangementer, som afholdes af udstillere i form af miniseminarer og workshops. Derudover vil du også kunne finde forskellige arrangementer på messens tre zoner: NEWS-zone, Startup-zone og Aktivitets-zone.

Er du ikke allerede gået på opdagelse i vores Event Program, vil vi opfordre dig til at tage et kig. 

Se Health & Rehab Scandinavia Event Program her

Se Health & Rehab online UdstillerKatalog her

Zonerne på Health & Rehab Scandinavia
Hver dag kan du gå på opdagelse på NEWS-zone og se branchens nyeste produkter og løsninger. Det er også her, at et uvildigt dommerpanel på messens første dag vil kåre "Årets Nyhed".

På messens Startup-zone kan du alle dagene besøge branchens spirende og lovende iværksættere, som er eller har været tilknyttet Danish.Cares startup-program "CareTech CHALLENGE", og se morgendagens velfærdsteknologi. Udstillerne på Startup-zonen vil hver dag holde oplæg på Speaker's Corner, som du finder på zonen. Det er også her, at du på vores "Wall of Ideas" kan give dit besyv med, hvilke produkter du ønsker at se på markedet i fremtiden. 

På messens Aktivitets-zone kan du opleve forskellige initiativer, herunder sportsgrene til personer med funktionsnedsættelse, opvisninger med servicehunde, demonstrationer af produkter og teknologier med særlig relevans og oplæg ved Paralympiske deltagere. Aktivitets-zonen sætter spot på initiativer, som kan være med til at løfte livskvaliteten og selvstændigheden for personer med funktionsnedsættelser. Se initiativerne på Aktivitets-zonen her

Hent din gratis adgangsbillet til Health & Rehab Scandinavia her!

#HealthRehab #LetsMeetAgain


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Danmark
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078