23948sdkhjf

Glæd dig til faglig og humoristisk åbning af Health & Rehab

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Om under en måned åbner dørene til Health & Rehab Scandinavia 2021 i Bella Center Copenhagen, og traditionen tro skydes messen i gang med et brag af en åbningsfest!

Når Mette Frobenius og Peter Qvortrup Geisling skyder Health & Rehab Scandinavia i gang den 16. november klokken 10.00 på hovedscenen i Bella Center Copenhagen, er der lagt op til et underholdende indslag, som balancerer faglighed og seriøs behandling af vigtige temaer inden for hjælpemidler og velfærdsteknologi med humor. 

Til åbningen zoomer Mette og Peter ind på fire relevante og forskellige samfundspolitiske temaer inden for hjælpemidler og velfærdsteknologi. Det gør de akkompagneret af deltagerne Tina Nør Langager, formand for Ergoterapeutforeningen, Susanne Olsen, landsformand Dansk Handicap Forbund, Peter Maindal, formand for Danish.Care og direktør i Vendlet, og Torben Klitmøller Hollmann, FOA, sektorformand for social- og sundhedssektoren, 

Emnerne tæller:

  • Bevilling af hjælpemidler
  • Hjælpemidler og faglighed som ergoterapeut
  • Hjælpemidler og velfærdsteknologi til at kompensere for mangel på arbejdskraft i plejesektoren
  • Ulighed 

Hver af de fire deltagere er eksperter i ét af de ovenstående temaer, og behandlingen af emnerne vil tage udgangspunkt i en konkurrencepræget debat, hvor Mette og Peter på underholdende vis vil tage emnerne op skiftevis med deltagerne med henblik på at kunne udnævne én vinder af debatten. 

Du kan derfor se frem til et underholdende og fagligt indslag med udgangspunkt i vigtige og relevante samfundspolitiske temaer inden for hjælpemidler og velfærdsteknologi. Læs mere om Health & Rehab Scandinavia her

Hent din gratis adgangsbillet her!

Vi ses om under én måned!

#HealthRehab #LetsMeetAgain


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Danmark
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Send til en kollega

0.079