23948sdkhjf

Grøn rengøring: Køber I kvantitet eller kvalitet?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Holdbarheden på produkter har mere at sige om bæredygtighed, end svanemærkningen har.

Det kan være svært at gennemskue hvilke produkter der er mest bæredygtige i indkøbsprocessen.
Derfor tyr de fleste derfor til genkendelige mærker såsom svanemærket, i den overbevisning om at dette betyder det bedste alternativ.
 
Men bæredygtighed er mere end svanemærkning
Vi hos Vileda Professional får løbende svanemærket flere af vores produkter, men svanemærkningen er langt fra det eneste bæredygtige tiltag som vores kunder kan kigge efter, når det er tid til nye rengøringsrekvisitter.
 
Kvalitet frem for kvantitet
En af vores produkters bæredygtige egenskaber er at vores klude, mopper, skurematerialer m.m. har lang holdbarhed, hvilket betyder at i ikke behøver at købe nye rekvisitter lige så ofte. De fleste af vores klude og mopper kan vaskes mellem 500-1000 gange, før de skal udskiftes. Dette betyder færre brugte ressourcer såsom plast, færre penge brugt og mindre transport – alt sammen noget der gavner miljøet.
Vores produkter har altså en længere levetid end de billigere alternativer, men i sidste ende vil de spare sig og miljøet for en masse spildte ressourcer. 
 
Love it clean
I sommeren 2021 introducerede vi vores nye mærkningsordning Love It Clean.
Love It Clean er din garanti for at dette produkt er det mest bæredygtige alternativ, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Eksempel: Vores nye r-MicroTech moppe ligner, føles som og virker som vores velkendte Swep Duo MicroTech, vi har blot erstattet 30% af fibrene med genanvendt plast fra de europæiske forbrugeres plastaffald.
Ved at erstatte 30% bevarer vi kvaliteten og effektiviteten af moppen, men reducerer anvendelsen og produktionen af ny plast.
 
Så tænk over holdbarheden, næste gang du køber grøn rengøring.
 
Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring.
I dag har vi et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 
Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052, eller kontakt din lokale konsulent.
 
Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

bæredygtig kludbæredygtig moppe af genanvendt plastlove it clean mærkningsordning

Send til en kollega

0.078