23948sdkhjf

Grøn rengøring – Kasserer i udstyret for tidligt?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Viledas rengøringsrekvisitter holder længere end de fleste – men udnytter I holdbarheden?

Holdbarhed og levetid er vigtige faktorer når det kommer til grøn omstilling og bæredygtighed, men er vores kunder opmærksomme på dét?
 
Mange virksomheder har for vane at kassere klude og mopper efter kun få vaske, da der normalvis på dette tidspunkt vil være slid. Men den korte holdbarhed er som regel et bevis på, at indkøberen køber kvantitet frem for kvalitet, i den tro om at der bliver sparet penge
 
Men er det virkelig en besparelse?
Ved at købe de billigere produkter, er du næsten garanteret en ringere kvalitet end ved køb af produkter fra producenter som f.eks. Vileda, og dette kan ses i hyppigheden af indkøb af nye rekvisitter.
 
Vileda holder længere
Ved at købe kvalitet frem for kvantitet holder klude, mopper, rengøringsvogne m.m. bemærkelsesværdigt længere end de billigere produkter, og besparelsen ligger derfor ikke i øjeblikket hvor rekvisitterne bliver købt, men derimod i det længere løb.
Langt de fleste af Viledas mopper og klude kan vaskes op til 500 gange før de skal udskiftes, og der går derfor længere imellem indkøb af rengøringsrekvisitter.
 
Kvalitet lønner sig altid – også for miljøet
Ikke nok med at det er en besparelse rent økonomisk, men det er også en besparelse for miljøet.

Ved at købe kvalitet frem for kvantitet skal der produceres, fragtes færre rekvisitter, samt der ender mindre mængder i skraldespanden.
 
Kasseres de for tidligt?
Vi har desværre set mange virksomheder og ansatte, der kasserer klude og mopper før tid, netop fordi det ligger for vane at disse kun kan holde til et par vaske. Der er derfor en forud antagelse at rekvisitterne mister deres evne før tid. På emballagen på Viledas produkter skriver vi altid vaskeanvisninger som garanterer at dit produkt holder så længe som muligt. 
 
Så husk at kvaliteten kan betale sig, både økonomisk og miljømæssigt
- Hvis I udnytter deres fulde potentiale.

Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring.
I dag har vi et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 
Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052, eller kontakt din lokale konsulent.
 
Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093