23948sdkhjf

JFP - første spadestik på endnu et plejecenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jørgen Friis Poulsen a/s

JFP a/s udvider i totalentreprise Plejecenter Toftehaven i Ballerup. Udvidelsen indeholder 48 plejeboliger og supplerer de nuværende 68 plejeboliger.

 

JFP vandt i november 2020 totalentreprisen på udvidelsen af Plejecenter Toftehaven i Ballerup.
Udvidelsen omfatter 48 plejeboliger plus servicearealer, og den 26. oktober var der første spadestik.

Viceborgmesteren glad
Der var mødt ca. 50 mennesker op til fejringen, og viceborgmester Lolan Ottesen var som repræsentant for Ballerup Kommune en af talerne: ”Jeg er glad for at deltage i første spadestik på udvidelsen af Plejecenter Toftehaven. Det er dejligt, at vi nu går i gang. Med det stigende antal ældre, der er og kommer i kommunen over de følgende år, har vi behov for boligerne. Vi har valgt at udvide Plejecenter Toftehaven i stedet for at bygge et nyt plejehjem pga. den gode, centrale beliggenhed og den tilstødende grund, som vi i 2019 fik tilladelse til at bygge på. Jeg er sikker på, at der bliver mange fejringer frem mod åbningen medio 2022, og jeg vil glæde mig til at komme her.”

Jesper Friis Poulsen, som er CEO i JFP takkede for det gode samarbejde med både bygherre og rådgivere frem mod i dag. ”Vi er meget glade for at være blevet valgt til byggeriet og ser frem til et fortsat godt samarbejde med alle parter.”

Oprensning af grund
Grunden hvor udvidelsen af plejecentret skal ligge på har over en længere periode været under forberedelse til byggeriet. Der har tidligere ligget et gasværk på grunden, og derfor har der været behov for en grundig oprensning, hvor der er blevet bortskaffet store mængder jord. Der er ligeledes i perioden blevet anlagt en stor parkeringsplads til plejecentret.

Som i 1968 men bæredygtig
Udvidelsen af Plejecenter Toftehaven er på 3.120 m². Dertil kommer 855 m² servicearealer og 1.602 m² kælder med teknikfaciliteter. Byggeriet skal arkitektonisk svare til etape 1, som er opført i 1968 og 2004, men der skal tænkes bæredygtighed ind i materialevalg og løsninger. På den eksisterende del af Toftehaven, udføres der samtidig en række mindre tilpasninger således, at centret kommer til at fungere som et sammenhængende plejecenter.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jørgen Friis Poulsen a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Danmark
Jørgen Friis Poulsen a/s

Billeder & videoer

Toftehaven første spadestik 2021-10 Foto Jan Kaiser

Send til en kollega

0.093