23948sdkhjf

Deltag i CareNet-Temadag på Health & Rehab Scandinavia

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Hvordan kan velfærdsteknologi anvendes som middel til at sænke forbruget af antipsykotisk medicin hos borgere med demens? Det zoomer vi ind på til CareNet-Temadagen den 17. november på Health & Rehab Scandinavia.

For mange borgere med demens får antipsykotisk medicin, og vi har derfor en stor udfordring i at sænke forbruget. Af den grund må vi tænke i nye løsninger - herunder velfærdsteknologi.

Udviklingen af velfærdsteknologi går stærkt, og der udvikles hele tiden løsninger og hjælpemidler, som kan understøtte og øge livskvaliteten for mennesker med demens og dermed understøtte processen mod at reducere brugen af antipsykotisk medicin.

TILMELD DIG HER

Velfærdsteknologi vs antipsykotisk medicin

Det høje forbrug af antipsykotisk medicin hos borgere med demens er en vigtig problemstilling, som den Nationale Demenshandleplan i 2017 satte på dagsorden med et mål om at halvere brugen af antipsykotisk medicin til mennesker med demens frem mod år 2025. En ny undersøgelse viser dog, at mere end hver anden beboer på et plejehjem stadig bliver medicineret mod angst og søvnproblemer. Læs mere her

Deltag i CareNets traditionsrige temadag under Health & Rehab Scandinavia til november – og bliv meget klogere på velfærdsteknologi og hjælpemidler, som kan være med til at sænke forbruget af antipsykotisk medicin.

Temadagen er en unik mulighed for faglig sparring og videndeling om velfærdsteknologi. Desuden har du efterfølgende mulighed for at gå på opdagelse hos messens mere end 190 udstillere samt deltage i øvrige gratis og faglige events.

På temadagen zoomer vi ind på problemstillingerne: 

- Hvordan kan velfærdsteknologi hjælpe til at sænke forbruget af antipsykotisk medicin til mennesker med demens?

- Hvordan sikrer vi personcentreret omsorg for vores sårbare borgere med velfærdsteknologi, og samtidig kommer i mål med en af de centrale pejlemærker i den nationale demenshandlingsplan?

Kom og hør den nyeste viden.
Se også eksempler på forskellige velfærdsteknologiske løsninger, der kan understøtte din praksis.

TILMELD DIG HER

SE PROGRAMMET FOR TEMADAGEN HER

Praktisk information

Pris for CareNet-medlemmer: Gratis

Pris for Danish.Care-medlemmer: 795 kroner eksklusiv moms.

Pris for ikke-medlemmer: 995 kroner eksklusiv moms.

Prisen er inklusiv frokost i Bella Center i Udstiller-restauranten

Tilmelding: Senest d. 10. november 2021.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Danmark
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Send til en kollega

0.094