23948sdkhjf

Invitation til gratis Sundhedsfaglig dag på Health & Rehab

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Københavns Professionshøjskole inviterer til Sundhedsfaglig dag i samarbejde med Danish.Care - branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi, tirsdag d. 16. november 2021 på messen Health & Rehab Scandinavia i Bella Center.

Københavns Professionshøjskole og Danish.Care ønsker at tilbyde en brobygning mellem kommende generationer og den sundhedsfaglige sektor.

Til arrangementet "Sundhedsfaglig dag" vil Københavns Professionshøjskole fortælle om, hvor stor værdi der er i at være med til at sikre mennesker med funktionsnedsættelser, kroniske lidelser og aldring optimale levevilkår og muligheder i hverdagen.

Den sundhedsfaglige sektor er et attraktivt fagområde, hvor branchen bidrager med formidling og forener viden om teknologi og nyskabende løsninger i tæt samarbejde med velfærdssamfundets interessenter.

Efter oplæggene kan eleverne hente viden og inspiration i udstillingen på udvalgte fagområder, der giver kendskab til arbejdet med hjælpemidler og velfærdsteknologi, og hvordan det kan skabe værdi for det enkelte menneske.

Målgrupper: Elever i folkeskolernes overbygning samt 1. og 2. årgange på gymnasiale uddannelser i Københavnsområdet.

Dagens program

  • Kl. 09:00 Ankomst og registrering
  • Kl. 09:45 Velkomst v. Malene Alexandrowiz Ergoterapeut og brancherepræsentant i uddannelsesudvalget ved Københavns Professionshøjskole
  • Kl. 09:50 Oplæg v. Malene Alexandrowiz Hvad laver en ergoterapeut, som arbejder med udvikling af teknologier og hjælpemidler?
  • Kl. 10:20 Oplæg v. Per Markussen konstitueret uddannelsesleder på ergoterapeutuddannelsen, Københavns Professionshøjskole. Få kendskab og indsigt i hvilke muligheder en sundhedsfaglig professionsbachelor kan give dig. Kl. 10:50 Afslutning og opdeling i grupper
  • Kl. 11.00 Besøg i udstillingen og se de forskellige teknologier og hjælpemidler Tilmelding til den sundhedsfaglige dag


Det er gratis at deltage i den sundhedsfaglige dag, men tilmelding er nødvendig senest d. 8. november.

Tilmelding via dette link: www.podio.com/webforms

Kontakt

Malene Alexandrowiz, Tlf. 91 919 919, E-mail: ma@makerehab.dk

Per Markussen, Tlf. 51 632 556, E-mail: pema@kp.dk

Vi glæder os til at introducere jeres elever til forskellige teknologier og sundhedsfag.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Danmark
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Send til en kollega

0.064