23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det intelligente drikkeglas Aquatime - Nu også i England

Aquatime deltog på Englands største velfærdsteknologimesse – lander den første engelske kunde og indleder samarbejde med Englands markedsledende udbyder af software løsninger til plejesektoren

Den 15. og 16. september deltog Aquatime med stand på Dementia, Care & Nursing Home Expo som er Englands største messe indenfor bl.a. velfærdsteknologi. Deltagelsen på messen var med henblik på at finde potentielle samarbejdspartnere til at hjælpe med at introducere og udbrede Aquatime, det intelligente drikkeglas, i England.

 Resultatet af deltagelsen blev en stor succes idet man ikke alene blev enige om at indlede samarbejde med Person Centred Software, som med mere end 2,500 plejehjem på kundelisten er Englands markedsledende udbyder af software til ældreplejen, men også lykkedes at lande den første engelske kunde, plejehjemmet Wren Hall i Nottingham, som får implementeret Aquatime primo november.

 Aquatime – det intelligente drikkeglas

Aquatime er en cloud-baseret velfærdsteknologi IoT løsning til forebyggelse af dehydrering. Aquatime er et intelligent drikkeglas, som løbende monitorerer væskeindtag, viser drikkestatus på glasset og sender data til plejere og sundhedspersonale.

 Perspektiver i samarbejdet med Person Centred Software.

Begge virksomheder ønsker at øge livskvaliteten hos ældre borgere og at gøre hverdagen nemmere og mere overskuelig for pleje- og sundhedspersonalet.

 ”Vores Mobile Care Monitoring - løsning revolutionerede den måde, plejepersonalet registrerer den ydelse, de udfører. Vi har allerede set, hvordan indførsel af registrering af væske indtag i vores digitale plejestyringssystem har ført til en mindskning i antallet af fald ulykker. Ved at bruge Mobile Care Monitoring indsamler vores kunder mere data end nogensinde før, men vigtigst af alt bruger de mindre tid på administrative opgaver og udnytter dataene bedre, samtidig med at de får mere tid til pleje og omsorg. Mobile Care Monitoring fanger de observationer, hvor direkte pleje og omsorg har været leveret, og vi undersøger altid muligheden for at tilføre nye teknologier, der kan supplere de værdifulde data som vi allerede fanger ”siger Andrew Coles, produktchef hos Person Centred Software. Andrew fortsætter;” Aquatime er en spændende løsning, der understøtter vores mission og vision samt udvider vores løsnings tilbud til plejesektoren."

 Kim Toft Madsen, direktør og partner hos Aquatime, udtaler: ”Potentialet i et tæt samarbejde med Person Centred Software er fantastisk interessant for Aquatime, ikke alene for vores indtræden på det engelske marked, men også for det australske marked, hvor Person Centred Software også har en betydelig markedsandel. Det er selvfølgelig også interessant, at Person Centred Software netop har etableret et nordisk kontor med placering i Gentofte”.

 Perspektiver i samarbejdet med Wren Hall.

Kim Toft Madsen, Direktør og partner hos Aquatime, udtaler: ”Vi er naturligvis utrolig stolte og glade for, at det lykkedes os på messen at indgå en aftale med plejehjemmet, Wren Hall om implementering af Aquatime. Når man indtræder på et nyt marked, er det vigtigt, at man hurtigst muligt får fundet en referencekunde, som kan understøtte markedstiltagende på det nye marked. Der er også utroligt positivt og heldigt, at Wren Hall allerede er en referencekunde for Person Centred Software og at Wren Hall har fokus på at indføre ny teknologi med henblik på at kunne yde en endnu højere kvalitet i plejen.

”Hos Wren Hall har vi været på udkig efter et produkt som kan måle væskeindtag og motivere vores beboere til at drikke”, udtaler Anita Astle, administrerende direktør for plejehjemmet, Wren Hall og fortsætter: ”Aquatime tyder på at være lige præcis den løsning som kan hjælpe os i bestræbelserne på at øge livskvaliteten hos vores beboere, som primært består af demente. Det er naturligvis også positivt at vi kan få Aquatime drikkedata integreret ind i vores digitale care management løsning fra Person Centred Software.

 For yderligere information, venligst kontakt:

Managing director, Anita Astle, plejehjemmet Wren Hall på +44 7939630692 eller anita@wrenhall.com

Regional Manager Nordics, Mikael Thorsen, Person Centred Software på +45 32 74 60 60 eller m.thorsen@personcentredsoftware.com

Direktør og partner, Kim Toft Madsen, Aquatime på +45 51601001 eller ktm@aquatime.dk

 Du kan også besøge www.wrenhall.com, www.personcentredsoftware.com og www.aquatime.dk

 Wren Hall er et privatejet plejehjem i Nottingham som har specialiseret i at pleje og servicere personer med demens. Wren Hall beskæftiger 125 medarbejdere. I 2020 blev Wren Hall tildelt den højeste rating ”Outstanding” af den offentlige uafhængige kontrol myndighed, Care Quality Commission i England. Wren Hall blev etableret i 1989 og er ejet og ledet af Anita Astle, som selv har en baggrund som ”Registered General Nurse”

 Person Centred Software blev etableret i England i 2013, med det formål, at afhjælpe og forbedre standarderne indenfor sundheds- og ældreplejen. Person Centred Software’s ”Mobile Care Monitorering” er plejesektorens mest udbredte digitale plejesystem. Mere end 2.500 plejehjem anvender ”Mobile Care Monitoring” som dermed understøtter over 77.000 plejehjems beboere. Person Centred Software er blevet en prisvindende global virksomhed, der lanceredes i Australien i 2018 og Irland i 2019. Blandt mange branche awards blev Person Centered Software også placeret på Sunday Times Tech Track 100 og top 10 SMV i Digital Leaders 100 i 2020 og Deloitte Tech Fast 50 liste i 2019. Desuden blev deres nye coronavirus-specifikke funktioner anerkendt ved Health Tech Digital Awards 2020 for bedste COVID-19-softwareløsning.

 Aquatime er en ung dansk Caretech virksomhed som har som mission at udvikle og levere markedsledende, intelligente og intuitive IoT-løsninger (Internet of Things) til forebyggelse af dehydrering i Danmark og internationalt. AQUATIME intelligente drikkeglas, sælges som en abonnementsordning, og leveres i dag til den private og offentlige pleje- og sundhedssektor i Danmark og internationalt. Aquatime har domicil i Nyhavn 39 i København, Danmark.

Aquatime ApS
Nyhavn 39
1051 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41805455
P nummer: 1026418875

Kontaktperson

Kim Toft Madsen
Direktør
+45 51601001 ktm@aquatime.dk

Send til en kollega

0.046