23948sdkhjf

Adapteo styrker salgsorganisationen på flere fronter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adapteo

Adapteo, der er leverandør af fleksible pavillonløsninger, udvider organisationen i både øst og vest med to nye salgsprofiler. Thomas Madsen er tiltrådt som Bid Manager, mens Bo Berger er ansat i rollen som Project Consultant.

Hos pavillonleverandøren Adapteo oplever de stor efterspørgsel på fleksible bygninger til både skoler, institutioner, beboelse og kontorer. I den forbindelse har virksomheden den 1. november budt velkommen til to nye profiler, der kommer med solid erfaring inden for salg og med indgående kendskab til branchen.

Glædeligt gensyn i ny rolle
Thomas Madsen, der gennem 23 år har beskæftiget sig med salg af pavillonløsninger, tiltrådte tidligere på måneden en nyoprettet stilling som Bid Manager hos Adapteo.

Den erfarne salgsprofil kommer med 16 års erfaring fra CP og senest et år hos Mobilhouse. Desuden har han tidligere været ansat som projektkonsulent i 4 år hos Adapteo og er nu godt tilfreds med at vende tilbage til virksomheden i en ny rolle:

- Jeg er meget glad for at vende tilbage til Adapteo. Denne gang i en ny stilling, som er en rigtig god personlig mulighed for at prøve kræfter med andre aspekter inden for salgsområdet, fortæller Adapteos nye Bid Manager og fortsætter:

- Efter at jeg i mange år har været vant til at være helt tæt på kunderne, bliver det nu spændende at slå mine folder i salgsafdelingens ”maskinrum”, hvor jeg glæder mig til at beskæftige mig med tilbud og tal. Derudover er det meningsfuldt at få lov til at dele ud af min viden og erfaring, der kommer fra 23 år i branchen.

Til hverdag er Thomas Madsen at finde på pavillonleverandørens hovedkontor i Greve. Privat bor han i Haslev med sin partner. Foruden 2 voksne døtre har han tre bonusbørn og et barnebarn på 2 år, og ellers byder fritiden på løb på motionsplan og en stor interesse for sport.

Vil åbne op for fordelene
I afdelingen i Randers er Bo Berger tiltrådt stillingen som Project Consultant. Han er udlært inden for gulvbranchen, men skiftede siden håndværk og gulvlægning ud med salg. De sidste 17 år har han således beskæftiget sig med opsøgende salg.

Den nye Project Consultant har tidligere arbejdet med pavillonløsninger, men senest sad han i rollen som salgschef hos PH Spaanteknik, inden han blev hentet til Adapteo:

- Jeg ser meget frem til at udbrede Adapteos løsninger til alle former for kunder i Nord- og Midtjylland og ikke mindst til at være med til at løse deres pladsudfordringer ved at åbne op for de mange fordele ved fleksible pavillonløsninger.

Sådan lyder det fra Bo Berger, der tilføjer:

- Det bliver spændende at komme ud og møde kunderne og få en god snak om de løsninger, vi tilbyder hos Adapteo. Det er nemlig først og fremmest vigtigt for mig at skabe en god kontakt til stakeholders i kommuner og regioner og få opbygget et godt netværk.

Til daglig bor den nye Project Consultant i Hammel med ægtefællen og de tre børn. Her bidrager han til lokalområdet som frivillig filmoperatør i den lokale biograf og er desuden glad for at rejse med familien – for nylig blev det til en tur i autocamper for at se Tour de France.

Om Adapteo
Adapteo er en markedsledende udbyder af fleksible bygninger i Norden. Vi bygger, udlejer og sælger fleksible bygninger til skoler, institutioner, sundhedssektoren, kontorer, boliger og events. Vi ved, at samfundet vil gennemgå store forandringer i de kommende år. Og uanset hvad fremtiden bringer, tror vi på, at tilpasningsdygtighed er den bedste løsning.

Vores bygninger kan bygges, op- og nedskaleres, ændres og genanvendes i løbet af få uger, og altid med bæredygtighed og cirkulær økonomi i tankerne. Vi gør det nemt at finde den rette løsning til dine behov. Vores bygninger kan bruges et par dage eller på ubestemt tid. Sådan bygger vi tilpasningsdygtige samfund. Adapteo Danmark er en del af Adapteo Group, der opererer i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Holland og Litauen.

For yderligere information, kontakt: 
Claus Haastrup
Head of Sales
+45 70 90 90 40
claus.haastrup@adapteo.com

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adapteo

Greve Main 33
2670 Greve
Danmark
Adapteo

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078