23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SE HER! Nobel NYHED fra Farstrup Furniture

Nobel-serien er blevet udvidet med flere nye designs. Designer Ole Tornøe Olesen har skabt denne stabelbare spisebordsstol i et elegant nordisk design, hvor siddekomforten og kvaliteten er i højsæde. En alsidig stol med et stærkt udtryk.

Nyt smukt medlem af Nobel-familien
Det første skud på Nobel-stammen var to lænestole i et elegant design, med siddekomfort i særklasse. Designer Ole Tornøe Olesen har ramt et enkelt nordisk designudtryk med hele Nobel-serien - her er den seneste nyhed, Nobel den stabelbar spisestol bestemt ingen undtagelse.

Fælles for hele Nobel-serien er de elegante sammenpudsede armlæn i massiv egetræ - hvor træets årer træder smukt frem. Det er mesterligt håndværk og ypperlig kvalitet i tidløst elegant design. En alsidig stol
med en lang levetid.

"Farstrup Furniture har altid været synonym med solidt dansk håndværk og en kompromisløs komfort. Det er ingen nem opgave at leve op til de forpligtelser, som følger med Farstrup-brandet, men med Nobel-serien er det lykkedes”, fortæller designer Ole Tornøe Olesen

En Nobel stol der ser ind i fremtiden
I mere end 25 år har Ole Tornøe Olesen designet møbler - han har oplevet en designbranche og et marked i markant forandring.
”Der er sket en udvikling i forbrugernes holdning, de har idag langt større fokus på bæredygtighed. Kvalitet og
design er derfor en afgørende faktor for møbler, som har en lang og alsidig levetid”, Siger Ole Tornøe Olesen


I udviklingen og designet af den stabelbare Nobel-spisebordsstol er der tænkt i tidløst klassisk design med et
moderne twist, samtidig er der brugt kvalitetsmaterialer i det gedigne håndværk. Tilsammen gør det Nobel til en
stol, der med sin lange levetid, ser ind i fremtiden - i et bæredygtigt perspektiv.

Den nye stabelbare Nobel-spisebordsstol har de karakteristiske sammenpudsede Nobel armlæn. De klassiske nordiske linjer gør stolen særdeles elegant og den stabelbare funktion gør det til en alsidig stol.

Nobel-stolen lanceres i to udgaver. En med polster på sæde og ryg og en uden.

Nobel-stolen er sidste nye skud på stammen i Nobel-serien og endnu et lovende resultat af samarbejdet mellem Farstrup Furniture og designer Ole Tonøe Olesen. Nobel-stolen står særdeles smukt sammen med Farstrups anden nyhed, Elegant Table (Vist på første billede).

Se alle de Noble møbler i Nobel-serien på www.farstrup.dk

Se pressemeddelelsen

Farstrup Furniture A/S
Farstrupvej 21
5471 Søndersø
Nordfyns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37217514
P nummer: 1001753158

Kontaktperson

LKP

Send til en kollega

0.031