23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lidt mere om genanvendt plast, og hvordan det laves

Er du også nysgerrig på hvordan det egentlig går til, når vi skal genbruge plast?

Vi skrev i oktober 2021 en artikel der hed ”Lidt om genbrugsplast – og hvordan det laves”  , hvilket vi kan se på antallet af visninger at mange af jer var interesseret i.

Derfor tænkte vi, at vi ville give jer en lidt mere udvidet version.

Hvor kommer plasten fra?

Mange virksomheder benytter genbrugsplast i deres produktioner, men der er stor forskel på hvilket type genbrugsplast der er tale om.

Meget genbrugsplast kommer nemlig fra plastfabrikkerne, og består af de rester og afskæringer de har til overs fra deres produktion af andre varer. Med andre ord, forlader plasten ikke fabrikken på noget tidspunkt, men kan stadig kategoriseres som genbrugsplast.

Hos Vileda går vi meget op i cirkulær økonomi – altså at ressourcer får nyt liv, efter at de er blevet anvendt til et formål.

Plast fra Europas skraldespande

Den plast vi i større grad benytter i vores produkter, i og med at vi er i gang med at udvide vores r-serie (læs mere om serien her) kommer ikke direkte fra plastfabrikkerne men fra europæernes plastskraldespande. Det har vi fået mærket ”Plastica sekunda vita” for, som er jeres sikring på, at vores plastik har været i brug før, og er blevet behandlet på en bæredygtig måde.

Hvordan bliver 3,5 plastikflakser, til 1 moppe?

Rent teknisk gøres dette, ved at nedbryde plastikken til granulat som derefter bliver forarbejdet om til fibre. Disse fibre bliver derefter spundet til tråde, som kan benyttes til vores mopper og klude. Mængden af genanvendt plast i vores produkter, vil sjældent være på 100%, da vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af produkterne.

Vi har testet hvor store mængder genanvendt polyester vores produkter kan holde til, så derfor kan du være sikker på at du får den størst mulige mængde genanvendt materiale, uden at gå på kompromis med den velkendte Vileda kvalitet.

30% genanvendt materiale, er bedre end 50% effektivitet

Vi håber at mange af vores kunder kan se pointen med dette, og vi ser frem til at udvide vores r-serie endnu mere, det næste stykke tid.  
Klik her for at se hvilke produkter vi har i r-Serien indtil videre. 

Hvor kan du finde os og vores produkter? 

Har du brug for uddybende produktinformationer og varenumre, så kan du finde alt på vores hjemmeside Vileda Professional. På vores LinkedIn profil finder du til gengæld en masse gode videoer og seneste nyheder.

Vileda Professionals produktsortiment kan bestilles gennem jeres faste forhandlere af rengøringsartikler eller kontorartikler, for henvisning til den nærmeste forhandler, ring venligst på tlf 7021 0052. 

Distrikschef Vest - Jylland: Laurits Skjødt Vinkle, tlf: 4086 5086

Distrukschef Øst - Sjælland og Fyn: Kennet Askov Jeppesen, tlf: 2046 8243

Vileda Professional - a brand of Freudenberg

Vileda Professional står for nytænkning inden for rengøringsløsninger og -systemer til professionelle brugere inden for forskellige områder, såsom kontorer, skoler og industrier, sundheds- og hospitalsvæsenet samt HoReCa (hotel, restaurant og catering). 

Vileda Professional tilhører Freudenberg Gruppen, et familieejet globalt foretagende med hovedkontor i Tyskland. Produkter, træning og instruktion er tilgængeligt via udvalgte udbydere i Danmark. Se mere på vores hjemmeside.

Vileda Professional
Tune Parkvej 5
4030 Tune
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15188286
P nummer: 1000876999

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047