23948sdkhjf

Effektivisér rengøringen – Sådan vælger du de rigtige klude

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Gør rengøringen hurtigere og mere effektiv med de rigtige klude og rutiner

Mange indkøbsafdelinger er ikke klar over, hvor stor forskellen er på de klude de bestiller hjem til rengøringspersonalet. Ofte bliver faktorer som pris og svanemærkning vægtet højere, end kludens kvalitet og egentlig formål.

Derfor vil vi gerne give jer en oversigt her, over vores klude og deres funktioner.

r- MicronQuick – Den tyndeste mikrofiber med 70% genanvendt polyester

  • MicronQuick er den tyndeste mikrofiberklud på markedet, og er testet til at fjerne op til 99,9% af bakterier og vira. Den tynde mikrofiber efterlader ingen striber, og er derfor ideel at bruge på bla. spejle og kromoverflader. 

r-MicroTuff Swift – 100% genanvendt polyester

  • Specielt godt for dig som gerne vil have lidt mere klud i hånden. Den fjerner både snavs og partikler men også fedtede fingeraftryk, endda uden brug af kemikalier. Kluden kan anvendes tør, fugtig eller våd. 

MicronSolo – Engangs mikrofiberklud

  • MicronSolo er den perfekte løsning, hvor der stilles høje hygiejnekrav og der kræves engangsmaterialer – f.eks. operationsstuer og patientrum hvor der er behov for hurtig op- eller aftørring.
  • Fås også som rulle MicronSolo roll
     

Quick’n Dry – Svampeklud på rulle, til det profesionelle køkken

  • De ekstra lange bomuldsfibre giver både en slidstærk men samtidig en blød og smidig klud. Kombinationen mellem fibrene og porerne giver en maksimal sugeevne – 15 gange sin egen vægt. Quick’n Dry er et rent naturprodukt som er biologisk nedbrydelig. 

SpillEx – Super absorberende engangklud

  • SpillEx er en super absorberende engangsklud som effektivt opsuger store mængder spildt væske fra hårde gulve. kernen indeholder en meget høj koncentration af super absorberende polymerpartikler. Når polymererne og væsken mødes omdannes de til gelé, og takket være dette bindes væsken i kernen uden at dryppe.

 

Se videoen hvor Laurits fortæller om de forskellige klude.

Hvor kan du finde os og vores produkter? 

Har du brug for uddybende produktinformationer og varenumre, så kan du finde alt på vores hjemmeside Vileda Professional. På vores LinkedIn profil finder du til gengæld en masse gode videoer og seneste nyheder.

Vileda Professionals produktsortiment kan bestilles gennem jeres faste forhandlere af rengøringsartikler eller kontorartikler, for henvisning til den nærmeste forhandler, ring venligst på tlf 7021 0052. 

Distrikschef Vest - Jylland: Laurits Skjødt Vinkle, tlf: 4086 5086

Distrukschef Øst - Sjælland og Fyn: Kennet Askov Jeppesen, tlf: 2046 8243

Vileda Professional - a brand of Freudenberg

Vileda Professional står for nytænkning inden for rengøringsløsninger og -systemer til professionelle brugere inden for forskellige områder, såsom kontorer, skoler og industrier, sundheds- og hospitalsvæsenet samt HoReCa (hotel, restaurant og catering). 

Vileda Professional tilhører Freudenberg Gruppen, et familieejet globalt foretagende med hovedkontor i Tyskland. Produkter, træning og instruktion er tilgængeligt via udvalgte udbydere i Danmark. Se mere på vores hjemmeside.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

vileda mikrofiberkludvileda klude fjerner virusquick n dry klude spillEx absorberende engangsklud vileda

Send til en kollega

0.094