23948sdkhjf

Gå-hjem-møde: Rekruttering og fastholdelse - gjort simpelt

| Medlemsnyhed | Indrykket af TeamEffect

Hvor pressede er dine medarbejdere? Har du svært ved at rekruttere nye medarbejdere, og har du medarbejdere, der smutter? Så ved du, hvor ondt det gør på organisationen.

På dette gratis gå-hjem-møde kan du høre om, hvordan en række danske kommuner arbejder på at blive bedre til at rekruttere nye og fastholde medarbejdere i jobbet. Hvis man skal blive bedre til at rekruttere og fastholde, så kræver det forebyggende indsatser målrettetet kulturen på arbejdspladsen. Det er en svær og kompleks udfordring, og derfor handler det om at gøre processen simpel men effektiv. Det handler om at arbejde med trivsel i hverdagen. 

Gå-hjem-mødet henvender sig til ledere og medarbejdere inden for plejeområdet. Gå-hjem-mødet handler om fordelene ved at arbejde med trivsel på daglig basis: Bedre rekruttering, fastholdelse, lavere sygefravær og højere trivsel. På gå-hjem-mødet får du indsigt i værktøjet “Min Arbejdsdag” og hører også et udsnit af erfaringer fra de mere end 800 ledergrupper, som bruger værktøjet.

  • Dato 1. juni 2022
  • Tidspunkt kl. 14:00-14:45
  • Det er gratis at deltage

Du tilmelder dig gå-hjem-mødet via følgende link.

Om oplægsholder: Peter Christensen fra TeamEffect er en meget erfaren ledelses- og organisationsudvikler, og i dag fokuserer han primært på den offentlige sektor og herunder det nære sundhedsvæsen. Han hjælper ledere med at forbedre dialogen i teamet, evnen til at fastholde medarbejdere i job og skabe en mere involverende kultur med gladere medarbejdere. Læs mere om TeamEffect på vores hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TeamEffect

C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Danmark
TeamEffect

Send til en kollega

0.078